(video) Ediţie limitată! Ducati Streetfighter V4 Lamborghini e cea mai stilată motocicletă a anului 2022

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, inspirat de mașina super sport Huracán STO, a fost dezvăluit publicului weekendul trecut în cadrul Marelui Premiu San Marino, a 14-a etapă a campionatului MotoGP, desfăşurată pe Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Motocicleta este rezultatul celui de-al doilea proiect de colaborare dintre cele două mărci, ambasadoare a Made in Italy, care a dat naștere în 2020 frumosului Ducati Diavel 1260 Lamborghini.

Caracteristici cheie:

 • Aplicând binecunoscuta Fight Formula la baza tehnică a lui Panigale V4 S 2023 și integrând elemente și caracteristici stilistice care sunt inconfundabil Lamborghini, Ducati a creat un model complet nou şi exclusiv în gama sa.
 • Ducati Streetfighter V4 Lamborghini va fi produsă într-o serie limitată, numerotată, de doar 630 de unități și reinterpretează conceptele care au condus la crearea Lamborghini Huracán STO, integrând elemente tehnice și stilistice tipice ADN-ului mărcii auto, inclusiv o livrea exclusivă în verde și portocaliu.
 • Ducati Style Center, în colaborare cu Lamborghini Centro Stile, au reproiectat suprastructurile inspirându-se din Huracán STO. Mai dispune de jante forjate special realizate, elementul central de prindere al celei posterioare fiind realizat din titan.
 • Designul aripii frontale este inspirat de conductele de aer integrate în “cofango”-ul lui Huracán STO, în timp ce o serie de alte elemente sunt realizate din fibră de carbon autentică, similară cu cea folosită pe automobile.
 • Modelul mai prezintă sigla STO și numărul 63, care se referă la anul 1963 în care Lamborghini a fost fondat. Acest număr, înmulțit cu zece, rezultă cele 630 de unități care urmează să fie produse, fiecare însoțită de un certificat de autenticitate.
  • Culorile folosite pentru motocicletă sunt exact aceleași care sunt folosite pentru Huracán STO: Verde Citrea de bază şi Arancio Dac pentru contrast.
  • Numele modelului și numărul de ordine sunt afișate pe o placă metalică introdusă în capacul central al rezervorului și pe o inserție de aluminiu pe cheia de contact.
 • Există, de asemenea, extractoare de grilă și prize de aer pe capacul rezervorului, capacul de la vârf și piesa de coadă, care reflectă în mod explicit conductele de răcire a frânelor posterioare ale unui Huracán STO, deflectoarele de ventilaţie frontale şi prizele de aer din capotă.
  • Scaunul motocicletei este, de asemenea, inspirat de finisajul scaunului folosit într-un Huracán STO, cu accente care se potrivesc suprastructurii.
 • În centrul lui Ducati Streetfighter V4 Lamborghini se află motorul Desmosedici Stradale de 1.103 cm3, cu 208 CP (la 13.000 rpm) şi 123 Nm (la 9.500 rpm), alături de un ambreiaj uscat, ca la modelele Ducati MotoGP™ și Superbike.
 • Pe lângă cele 630 de exemplare, Ducati va oferi o serie și mai exclusivistă dedicată pentru 63 de clienți Lamborghini care, datorită Ducati Style Center, vor putea crea exemplare unice personalizându-le în culori și jante în aceeași culoare cu mașina lor, completând-o prin programul Speciale Clienti al Ducati.
  • Va mai fi posibil de ales culorile etrierelor de frână și detaliile scaunului dintre cele incluse în paletele Huracán STO: galben, roșu, negru și portocaliu California, pe lângă schema de culori standard.
 • În cele din urmă, proprietarii lui Ducati Streetfighter V4 Lamborghini își vor putea completa aspectul cu o cască, jachetă sau chiar un costum în ediție limitată, în culori care reflectă specificațiile motocicletei.

Se cunoaşte preţul american de start: 68.000 de dolari! Iar pentru varianta Speciale Clienti este de 83.000 de dolari!

Evenimentul de prezentare în reluare:

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata