(video) Faceți cunoștință cu primul Range Rover Sport SV EDITION ONE din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La 31 mai 2023, Land Rover a prezentat lumii primul Range Rover Sport SV din istorie. Un an de producție a trecut și doar în această perioadă a fost valabilă o echipare specială de top – EDITION ONE!

Specificația SV EDITION ONE, valabilă doar pe bază de invitație, reprezentă o serie de cele mai bune combinații de caracteristici, culori și finisaje. Fiecare astfel de SUV se deosebește prin lista de echipamente practic completă, dar și un branding exclusiv pe câteva suprafețe.

Fiecare Range Rover Sport SV EDITION ONE a fost alocat unui client până la premieră, iar o astfel de persoană este originară din Republica Moldova! O persoană pentru care nu a fost o problemă suma de 255.000 de euro în schimbul unui model exclusiv!

Cum arată mașina pe viu, te invităm să vezi din reportajul nostru:

@autoblog.md

În sfârşit cel mai puternic Range Rover Sport al momentului a venit în Moldova! Are 635 de cai putere, face suta în 3.6 secunde şi poate merge cu aproape 300 kmh. Cum vi se pare acest Sport SV Edition One? #landrovermoldova #rangeroversport #rangeroversportsv #rangeroversportsveditionone #autoblogmd #moldova

♬ original sound – Constantin Mihalachi

Vezi și: (video) Noul Range Rover Sport SV EDITION TWO poate fi comandat și în Moldova

Vezi și: (video) Acesta este cel mai exclusiv Range Rover importat vreodată în Moldova

Cmentariile sunt închise