(video) Femeile şi-au ales Maşina Anului 2023. Iată ce model se recomandă viitoarelor şoferiţe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Jurnalistele care aleg câștigătorul premiului „Women’s World Car of the Year” au ales KIA Niro drept cea mai bună mașină din lume pentru 2023. Anunțul coincide cu Ziua Internațională a Femeii, o dată cu totul specială nu numai pentru că le oferă femeilor o “voce”, ci și datorită legăturii dintre automobil și autonomia personală.

Înainte de a-și exprima votul, cele 63 de jurnaliste auto din 43 de țări au testat zeci de modele și au evaluat fiecare detaliu. În prima etapă a votului, cele mai bune mașini din fiecare categorie au fost alese dintr-un total de 59 de candidaţi.

În a doua etapă, aceste finaliste au fost folosite ca bază pentru selecția celei mai bune mașini din lume a anului 2023.

„Alegerile din acest an au fost deosebit de dificile din cauza nivelului excelent al tuturor candidaților. Fiecare dintre finaliști a avut merite suficiente pentru a câștiga trofeul.”

Marta Garcia, președinte executiv al WWCOTY

În cele din urmă, și după o analiză amănunțită, balanța s-a înclinat puternic în favoarea modelului KIA Niro de nouă generație. Recenziile pe scurt ale unor jurate:

„KIA Niro oferă un pachet complet care merită în mod clar acest premiu. Numeroasele sale opțiuni pentru sistemul de propulsie, designul elegant, tehnologia ușor de utilizat, scaunele confortabile și pachetul de dotări economic îl fac să iasă în evidență într-un domeniu cu concurență acerbă.”

Elana Scherr, SUA

„KIA continuă să mă impresioneze… După modelele EV6 și Sportage, noul Niro oferă un automobil flexibil, un design atractiv, calitate/lux și o gamă de motoare cu care toți șoferii își pot satisface nevoile de mobilitate. Apreciez mai ales spațiul confortabil și tehnologia. O mașină care are de toate să mulțumească…”

Sabrina Parant, Belgia

„KIA Niro oferă un interior funcțional, performanțe bune de condus și sisteme de propulsie variate, împreună cu un preț atractiv care îl face o alegere excelentă pentru călătoriile zilnice.”

Jil McIntosh, Canada

„Noul KIA Niro urmează în mare măsură aceeași rețetă de succes ca și modelul anterior Niro, cu posibilitatea de a alege atât un motor cu ardere internă (de la hybrid la plug-in hybrid) și o mașină 100% electrică. Până în ultimul an de producție, primul model Niro a fost un succes fără precedent în Olanda. Niciun model nu s-a vândut mai bine. Așteptam cu nerăbdare noul model modernizat care nu ne-a dezamăgit. Este mai inteligent, mai stilat, mai modern, mai eficient și puțin mai încăpător.”

Odiel Mennink, Olanda

„KIA Niro o mașină practică de oraș, care vă oferă tot ce aveți nevoie într-un pachet accesibil.”

Renuka Kirpalani, India

„KIA Niro este o mașină spațioasă, elegantă, eficientă și practică, care urmează trendul actual prin dimensiunea, designul și modul său de condus.”

Petra Mühr, Austria

„Unul dintre cele mai bune automobile hybrid cu cea mai bună performanță și dinamică.”

Giovanna Alvarado, Peru

„Spațios, practic, disponibil cu mai multe sisteme de propulsie eco-friendly (HEV, PHEV și BEV) cu consum redus.”

Solveig Grewe, Germania

„Un automobil pe care l-aș recomanda cu căldură oricărui bărbat, femeie sau familie datorită gamei sale nelimitată de caracteristici de siguranță, garanției îndelungate și interiorului spațios, dotat cu tehnologie modernă. Ce mamă sau tată nu s-ar simți în siguranță conducându-și copiii cu un model KIA Niro.”

Alix Capper-Murdoch, Republica Cipru și Republica Turcă a Ciprului de Nord

Toate voturile au fost verificate de Grant Thornton, de la biroul din Auckland, Noua Zeelandă. Acest auditor a certificat rezultatele WWCOTY încă de la înființarea sa în 2009.

Women’s World Car of the Year este unic. Nu există niciun alt premiu similar în lume. Este prezent pe toate cele cinci continente și are o audiență totală de peste 500 de milioane de oameni. Prin el, industria auto la nivel mondial înțelege puterea și influența femeilor în decizia de cumpărare a mașinilor.

Apropo, noul KIA Niro este deja disponibil de cumpărat în România în toate trei variante în care există: hybrid, PHEV și electric. În Republica Moldova încă nu a ajuns.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/