(video) Imagini incredibile! Proprietarul singurului Ram TRX din țară ”căuta să calce un alt șofer”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini de nedescris au fost imortalizate de o cameră de bord pe strada Kiev din sectorul Rîșcani al capitalei. Un Mercedes-Benz E-Class fusese urmărit de ceea ce ar fi primul și singurul Ram 1500 TRX din Republica Moldova. Circumstanțele sunt neclare, însă nu este exclus un conflict în trafic și ”tentative de rezolvare” a acestuia.

Filmulețul arată cum automobilele s-au apropiat și s-au oprit la semafor, după care șoferul din ”bigfoot” a decis să-l blocheze intenționat pe celălalt. Mercedes-ul a fost lovit în aripa posterioară, iar ulterior i-a fost deteriorată bara de protecție. În încercarea de a scăpa, șoferul din Mercedes s-a întors peste linia dublă continuă, ceea ce a făcut și conducătorul cu purtare neadecvată.

Ce a urmat nu se cunoaște. Informații despre vreo plângere la poliție nu există deocamdată.

Totuși, un alt participant la trafic ar fi surprins un alt accident care ar fi oprit urmărirea. Acesta intuiește că Mercedes-ul a ajuns din urmă un Audi, iar Dodge-ul ar fi lovit din nou sedanul german.

Ce a fost în mintea proprietarului de Ram TRX, mașină scumpă și rară, nu știm. Curios însă este că un anunț de vânzare a mașinii a apărut cu câteva ore înainte de incidentele din trafic. Încă se cer pentru aceasta 120.000 de euro!

Ram TRX

Vezi și: (video) Problema e în dimensiuni? De la volanul unui Ram TRX în Chișinău nu se văd pietonii

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise