(video) În Rusia a apărut încă o copie a lui Tesla Cybertruck, însă de această dată este practic identică ca formă

Nu ne-au mai uimit cu nimic pentru că numai ei puteau face asta 🙂 Un nou Cybertruck a apărut în Rusia şi l-au făcut băieţii din Novosibirsk de la Garage 54. Copia realizată aproape identic cu cea a pickup-ului american futurist stă pe şasiul unui UAZ-469!

Versiunea rusă a pickup-ului funcționează pe un vechi motor cu combustie internă (75 CP), spre deosebire de original.

Această copie Cybertruck are o poveste amuzantă în spate. Mașina pe baza căreia a fost făcută a fost folosită anterior într-un experiment nebun. Pentru a crea o copie a pickup-ului american, meșterii de la Garage 54 au trebuit să scoată 7.5 tone de beton de pe UAZ pentru a-i extrage şasiul!

În ciuda aspectului criticat al noului Cybertruck, vedem cum acest design câștigă popularitate şi în zonă, peste Atlantic. Amintim că aceasta nu este prima copie din Rusia, anterior fiind găsită una pe bază de VAZ-2109, însă designul exterior nu era într-atât de similar cu originalul.

Cybertruck-ul celor de la Garage 54, făcut în aproape o lună şi jumătate de zile de muncă, nu este încă gata. Proprietarii urmează să mai facă careva modificări, asta pentru că este dificil de condus din cauza dimensiunilor, greutăţii, lipsei de oglinzi retrovizoare, ceea ce îl face şi periculos de exploatat în trafic. Construcţia, apropo funcţională, de aproape şase metri lungime, ar urma să primească şi un interior ca atare.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/de-ce-tesla-cybertruck-nu-va-putea-fi-certificat-in-europa-in-forma-in-care-este-si-de-ce-nu-are-oglinzi-exterioare/

Moldovenii comandă în grabă noul Tesla Cybertruck

https://autoblog.md/in-timp-ce-in-moldova-se-glumeste-despre-tesla-cybertruck-in-dotarea-inp-politia-din-dubai-il-va-avea-deja-in-2020/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/