(video) Încă un avantaj al tehnologiei OTA. Tesla Model 3 devine mai rapidă dacă se cumpără o opţiune prin aplicaţia mobilă

Mașinile Tesla au fost întotdeauna surprinzătoare în capacitatea lor de a atinge prima “sută” foarte repede, însă mai sunt interesante pentru că pot primi îmbunătăţiri chiar şi după ce au fost cumpărate, deseori majoritatea fiind gratuite.

Versiunile Dual Motor, cu câte un motor electric pe o punte, fac sprintul atât de repede încât multe maşini super sport cu motoare cu combustie le pot invidia. Cu toate acestea, inginerii companiei lui Elon Musk nu se vor opri doar la asta și, mai nou, compania a decis să le propună clienţilor actuali un fel de chip tuning wireless, fără să meargă la uzina producătoare sau în vreun service oficial pentru a se interveni cumva mecanic.

Odată instalat, acest nou upgrade este capabil să îmbunătățească performanțele deja impresionante.

FOTO: motortrend.com

Opțiunea de care norocosul proprietar al maşinii electrice în versiune Dual Motor Long Range poate beneficia a fost numită Acceleration boost şi costă 2.000 de dolari. Cumpărată, aceasta transmite informaţiile necesare electromobilului şi drept urmare “îi spune” să accelereze mai repede!

Timpul redus declarat este de 3.9 în loc de 4.4 secunde pentru exerciţiul 0-97 de km/h, ceea ce aduce modelul mai aproape de versiunea de top Performance care arată un timp de 3.2 secunde.

Pentru o perioadă atât de scurtă de timp de acceleraţie de pe loc, chiar și o jumătate de secundă este un rezultat foarte impresionant și, în consecință, admiratorii celui mai tânăr model de la Tesla ar trebui să caute să cumpere activ această opțiune.

Având în vedere că prețul unui Model 3 Long Range porneşte în SUA de la 40.815 dolari, iar versiunea Performance costă încă 8.000 de dolari pe deasupra, o creștere semnificativă am spune a dinamicii, doar pentru un sfert din această diferență considerabilă de bani, devine o investiție rezonabilă.

La rândul său, o decizie similară a companiei subliniază încă o dată faptul că nu există o diferență mare între unităţile de propulsie ale versiunilor Long Range şi Performance. Rezultă, de asemenea, că această versiune “medie” a Model 3 a fost pur și simplu “sugrumată” pentru a stimula vânzările versiunii de top și pentru a justifica diferența de preț.

Anterior un update a primit şi Tesla Model S, fiind deblocaţi încă 50 de CP printr-un simplu update software.

Vezi şi:

(video) Maşinile Tesla au devenit disponibile oficial pentru piaţa României! Iată cum le poţi cumpăra

(video) Drag race: Tesla Model 3 Performance vs Mercedes-AMG C 63 S vs BMW M3 vs Alfa Romeo Giulia QV

(video) Drag race: Audi RS 4 Avant vs Tesla Model 3 Performance vs BMW M3

https://autoblog.md/geneva-2018-intalnire-surpriza-cu-tesla-model-3-reportaj-video-autoblog-md/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/