(video) Jucătorii FC Bayern München au primit chei de la 15 Audi e-tron GT şi RS e-tron GT

După ce anterior s-au bucurat de SUV-uri electrice e-tron de la Audi, jucătorii echipei FC Bayern München şi-au ridicat recent noile maşini. Un număr total de 15 jucători și oficiali, ai clubului de fotbal cu cei mai mulţi membri din lume, folosesc acum modelele premium e-tron GT quattro sau RS e-tron GT!

Audi colaborează cu FC Bayern pentru a crește gradul de conștientizare a conceptului de e-mobilitate care vizează viitorul.

În septembrie 2020, FC Bayern și Audi au început împreună călătoria către o mobilitate durabilă. De atunci, flota clubului a fost transformată continuu în una care să conţină doar vehicule electrice. Un număr mare de jucători și membri ai conducerii clubului sunt acum pe drumuri la volanul modelelor Audi e-tron sau Audi e-tron Sportback.

Acum, partenerii fac următorul pas în electrificarea flotei de vehicule a FC Bayern, prin înmânarea modelelor flagship electrice. Interesant mai este că, în cadrul parteneriatului, Audi a instalat şi 21 de puncte de încărcare rapidă pe teritoriul Allianz Arena.

La predarea oficială, eveniment care a avut loc la Driver Experience Center din Neuburg, zece jucători de la FC Bayern au experimentat accelerarea fascinantă a mașinii electrice sportive și cât de lin atacă curbele. Printre aceștia s-au numărat membri ai echipei naționale a Germaniei, Leroy Sané, Leon Goretzka și Serge Gnabry, precum și golgheterul Bundesliga, Robert Lewandowski.

Jucătorii de fotbal au folosit pista de testare de la Audi Driving Experience Center pentru a-și pune abilitățile de conducere și reflexele la încercare. Sub îndrumarea campionilor de Formula E Lucas di Grassi și René Rast, ei au încercat să găsească traiectoria ideală la volanul modelelor e-tron GT quattro și RS e-tron GT.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/