(video) Lamborghini a făcut un Urus special pentru a salva prototipurile de teste din situaţii dificile

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vloggerul Varryxx s-a pomenit din nou lângă poarta fabricii Lamborghini şi astfel a avut ocazia să surprinsă îndeaproape un exemplar Urus nemaivăzut anterior de multă lume şi nici chiar de noi. SUV-ul a fost modificat pentru a fi semnificativ mai capabil în off-road și poartă o livrea cu inscripția Rescue Car. Deocamdată nu se știe dacă vehiculul de teren este folosit pentru a testa modificări pe care seria Urus le va primi ulterior.

Se presupune că italienii au construit acest model special pentru a îndeplini diverse sarcini auxiliare – de exemplu, pentru a merge împreună cu prototipurile de teste şi pentru a le oferi un suport dacă va fi necesar, o dovadă fiind câteva imagini spion în diverse locaţii şi cu climă diferită.

Pentru a le scoate din situații dificile, SUV-ul are un bullbar frontal cu troliu integrat, un portbagaj expediţionar pe acoperiş cu lumini auxiliare, un bullbar posterior în care mai este integrat un suport pentru o roată de rezervă de dimensiuni complete, dar şi un cârlig de remorcare.

Amintim că în prezent Lamborghini este pe ultima sută de metri în pregătirea pentru lansarea modelului Huracan Sterrato. Astfel, având această experienţă, nu se exclude că modelul actualizat Urus Evo să se aleagă cu o versiune mai hardcore pentru off-road.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/