(video/LIVE update) Ninsoarea dă bătăi de cap. IGP și IGSU anunță despre drumuri pe care se circulă cu dificultate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #8, 8.12.2023, ora 11:00)


(update #7, ora 20:20) Ninsoarea a ajuns și la Chișinău. Cerne cu o intensitate moderată. E alunecos din cauza formării de mâzgă pentru că ninsoarea de pe carosabil se combină cu murdăria și nisipul proaspăt aruncat drept material antiderapant. Fiți deosebit de prudenți, mai ales la demaraje bruște de pe loc!


(update #6, ora 20:20) Administrația de Stat a Drumurilor a venit cu un apel:

‼️ 𝐀𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐞!!! 𝐍𝐢𝐧𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐢̂𝐧 𝐬𝐮𝐝𝐮𝐥 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 – 𝐧𝐮 𝐩𝐨𝐫𝐧𝐢𝐭̦𝐢 𝐥𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐦! 🌨❄️🔺️ În zona de sud a țării se circulă cu dificultate din cauza zăpezii și a poleiului de pe carosabil.⚠️ Administraţia de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să conducă cu prudență și să adapteze viteza de circulație la condițiile meteorologice.🚫 De asemenea, evitați deplasările neesențiale și zonele periculoase.🚜👷 Drumarii sunt la datorie și intervin cu lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului.☎️ În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, conducătorii auto pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.🚗 Conduceți responsabil și aveți grijă la drum!

Publicată de Administraţia de Stat a Drumurilor pe Joi, 7 decembrie 2023


(update #5)


(update #4)


(update #3)


(update #2)


(update #1)


Din cauza unui val de ninsori care vine din sud spre nordul țării, se circulă deja cu dificultate pe câteva drumuri, anunță Poliția Națională. Este vorba despre:

  • Traseul R3 (raionul Ialoveni, satul Răzeni)
  • Traseul R26 (raioanele Cimișlia și Căușeni)

Și IGSU a venit cu un mesaj:

Se recomandă evitarea deplasării pe acolo și amânarea călătoriilor dacă nu există vreo urgență!

Cmentariile sunt închise