in , , ,

(video) Mansory a pregătit un program de tuning pentru ultimele smart-uri cu motoare pe benzină

Atelierul de tuning Mansory a pregătit un pachet de modificări pentru ultimele modele smart din istorie cu motoare cu ardere internă. Germanii sunt gata să instaleze pe compactele Smart Fortwo/Fortwo Cabriolet un nou bodykit în variantă soft (maşina albastră) sau wide (violetă), să retapiţeze radical habitaclul şi să mărească puterea propulsoarelor cu 40%.

Exact aceste exemplare le-am văzut şi noi la Salonul Auto de la Geneva din acest an, însă abia recent au apărut detalii şi au devenit disponibile pentru a fi comandate inclusiv ca produse gata făcute.

https://www.youtube.com/watch?v=ASWDzeMTAas

Programul de tuning include instalarea la alegere a unor noi bare de protecție, arcuri pentru roţi, praguri laterale, splitter, difuzor, terminaţii de eşapament şi însuşi un nou sistem de evacuare sport. Nouă este şi grila de radiator cu mai multe lame verticale, în stilul celei care se găseşte pe maşinile moderne Mercedes-AMG.

Printre alte opţiuni se numără o nouă capotă, prize de aer laterale, splitter, difuzor, corpuri ale oglinzilor retrovizoare şi un spoiler, toate confecţionate din fibră de carbon. La alegere se pun şi două modele de jante: de 17 inci Diamond Black sau de 18 inci forjate, ori argintii polişate.

Mansory smart tuning 2019 4

Pentru habitaclu se oferă un Mansory Individualized Interior Kit, prin care se instalează ornamente exclusive din lemn sau orice alt material special, în combinaţii, alături de piele fină aplicată manual, cu cusături contrastante şi logouri, toate în orice culoare la alegere. Pentru aceste maşini compacte a fost pregătit şi un nou volan sport, care poate fi din piele şi fibră de carbon sau din piele şi lemn.

Printre altele se numără un set nou de pedale, praguri interioare la uşi din fibră de carbon şi cu logoul Mansory, covoraşe din piele cu cusături şi un altul pentru podeaua portbagajului.

Vezi şi: (update) Mansory a scos la vânzare primul Bugatti Chiron modificat, exemplarul expus la Geneva Motor Show

Mansory smart tuning 2019 16

Motor turbo cu trei cilindri şi cu un volum de 0.9 litri, după un chip tuning şi un schimb de eşapament, produce deja 125 de CP şi 200 Nm de cuplu în loc de 90 şi 135 respectiv. Cei care doresc să mai cumpere un smart cu motoare tradiționale (pentru că noile modele vor fi doar electrice) ar trebui să se grăbească, deoarece producția acestor maşini s-a încheiat pe 31 mai şi mai există doar în stocuri.

Mansory păstrează în continuare în secret prețurile unor astfel de maşini şi nu spune câte poate face, rezervând informaţia doar pentru cei real interesaţi. Luând în considerare amploarea lucrărilor, mașinile de oraş nu vor fi deloc accesibile. Proiecte similare oferă şi BRABUS cu un preţ de circa 60.000 de euro.

Vezi şi: (foto) Frankfurt 2017: Noul Brabus Ultimate E poate şterge nasul mai multor sportcaruri

https://www.youtube.com/watch?v=mzdH2xO01GI

https://www.youtube.com/watch?v=Ovc6KGAwdvw

GALERIE FOTO: