(video) Momentul unui accident bizar în sectorul Buiucani. Un șofer, aproape de a intra în curtea unei biserici

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul unui accident bizar care s-a întâmplat duminică dimineața în sectorul Buiucani a fost surprins de o cameră de bord.

Un șofer a fost foarte aproape de a pătrunde în curtea unei biserici. Asta după ce a intrat cu viteză destul de mare în intersecția străzilor Alba Iulia și Ion Pelivan.

Circumstanțele exacte sunt necunoscute pentru moment, însă imaginile arată un ulterior schimb de replici între acesta și conducătorul unui VW care, probabil în opinia primului, i-ar fi tăiat pe neprins de veste calea. Asta deși tipul din acel LCV alb se deplasase de fapt pe sensul opus al străzii Ion Pelivan!

Atenție, imaginile pot conține cuvine necenzurate!

Momentul accidentului din sectorul Buiucani // VIDEO: facebook.com/Leya.smail

Poliția Capitalei nu are înregistrat în baza de date acest incident, deși a avut câteva consecințe. De exemplu, în automobilul alb au fost declanșate pernele de aer.

Urmările accidentului din sectorul Buiucani // FOTO: facebook.com/irina.kudrenko
Urmările accidentului din sectorul Buiucani // FOTO: facebook.com/irina.kudrenko

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise