(video) Momentul unui accident pe strada Bucovinei. Un vitezoman nu s-a așteptat la un obstacol apărut în cale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul unui accident mai neobișnuit a fost înregistrat în weekend de camere de supraveghere pe strada Bucovinei din capitală. Un vitezoman a fost luat prin surprindere de manevra unui alt șofer care a decis să se întoarcă într-o intersecție, însă raza luată în calcul nu a fost suficientă pentru a finisa manevra dintr-o singură mișcare.

Pentru a se evita un accident grav sau unul în lanț în urma unei eventuale ieșiri pe contrasens, vitezomanul a procedat în felul următor:

Conform datelor Poliției Capitalei, accident a fost înregistrat la ora 16:25, implicate fiind un Lexus și un Citroen. Din fericire nu s-a soldat cu persoane traumatizate. Un echipaj de poliție a fost solicitat la fața locului pentru documentarea celor întâmplate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise