(video) Moscova: Vezi cum un premiant la karting în vârstă de 16 ani a făcut praf un Mercedes GLS

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Moscova, un minor de 16 ani a luat fără permisiune mașina pe care o folosea tatăl său și a făcut la scurt timp un accident grav. Persoana de la volan s-a dovedit a fi un premiant al campionatului rus de karting. Și a scăpat ca prin minune, probabil luând și o lecție de viață.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața devreme, 16 martie. Școlarul a urcat la volanul unui Mercedes-Benz GLS 350 și a făcut o plimbare prin oraș. Însă călătoria a durat până în momentul când a pierdut controlul SUV-ului în preajma unui sens giratoriu.

Imaginile de o cameră de supraveghere arată ce a urmat ulterior:

Moment accident în Moscova

Din fericire nimeni nu a avut de suferit și alte autovehicule nu au fost implicate. Însăși minorul a scăpat cu frică și răni ușoare.

Polițiștii veniți la fața locului au aflat trei lucruri: șoferul era minor, șoferul era în stare de ebrietate și că mașina era înregistrată pe numele firmei tatălui său. Acum aceștia urmează a se clarifica cu ai săi părinți.

Vezi și: (video) Moscova: Angajatul unei spălătorii a luat fără voie un Mercedes-AMG şi a comis un accident grav la mare viteză

Cmentariile sunt închise