(video) NIO îşi ia avântul. A produs 300 de mii de maşini electrice

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum câteva zile, automobilul electric NIO cu numărul de ordine 300.000 a părăsit linia de producţie a fabricii din Hefei, China, numită Second Advanced Manufacturing Base. Mai mult, producția acestei maşini a marcat o altă piatră de hotar pentru creșterea globală a NIO în 2022.

În acest an, NIO a început livrarea de produse care sunt construite pe o platformă de nouă generaţie (NT2.0) și anume ET7, ES7 și ET5. Volumul livrat al acestor noi modele a crescut constant şi urmează lansarea până în prima jumătate a anului 2023 a unui număr total de cinci produse pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților.

Amintim că NIO a început să facă maşini din mai 2018 şi periodic a doborât recorduri de viteză de producție, deoarece s-a dedicat dezvoltării capacității sale de producție.

NIO a continuat să-și extindă prezența globală. În prima jumătate a anului 2022, NIO a devenit primul producător auto listat în SUA, Hong Kong și Singapore. NIO a început să livreze şi să deservească noul ET7 în Germania, Țările de Jos, Danemarca și Suedia în octombrie.

De asemenea, a construit un centru de inovare la Berlin şi a înființat un centru de cercetare și dezvoltare a inteligenței artificiale și conducerii autonome în Singapore. În total, compania auto intenționează să deservească clienți din peste 25 de țări și teritorii până în 2025.

NIO își accelerează, de asemenea, rețeaua de servicii și vânzări în întreaga lume. Începând cu 12 decembrie, NIO are 395 de centre numite NIO House sau NIO Space, 1.263 de stații Power Swap, 12.785 de terminale de încărcare și oferă acces clienților la peste 998.000 de stații de încărcare alternative. NIO se angajează astfel să ofere utilizatorilor din întreaga lume experiențe dincolo de așteptări. 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/