(video) Novitec prezintă a doua versiune a programului de tuning pentru Maserati Levante – Esteso V2

Stil italian combinat cu precizie germană. În combinație cu jantele de 22 de inci, kitul exterior widebody Esteso de la atelierul Novitec, specialistul renumit la nivel mondial în rafinarea mașinilor de lux italiene, îi conferă modelului Maserati Levante un aspect și mai palpitant.

Pentru a se potrivi cu actualizarea vizuală, Novitec oferă, de asemenea, un impuls semnificativ în ceea ce privește performanțele pentru toate variantele de motor, fie ele pe benzină sau diesel. Rezultatul de top reprezintă unul dintre cele mai rapide SUV-uri de pe piață.

Designerii atelierului au provocat o senzație prin versiuni widebody a unor maşini sport marca Ferrari, Lamborghini și McLaren. Versiunea Esteso V2 pentru actualele modele Maserati Levante GranSport, GTS și Trofeo se alătură acum acestor transformări şi îi oferă SUV-ului un aspect extrem de izbitor. Toate componentele acestei conversii sunt fabricate din PUR-Rim de calitate OEM și, prin urmare, îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește potrivirea precisă, vopsirea și ușurința de instalare.

O lățime de 2.09 metri! Levante crește până la această dimensiune impresionantă după instalarea noilor aripi pe ambele punţi, mai exact +10 cm pe faţă şi +12 cm pe spate. Noile praguri îi conferă maşinii o poziție vizuală mai elegantă și oferă, în plus, o tranziție optimizată din punct de vedere aerodinamic între arcurile lărgite ale roţilor.

Kitul format din opt părţi include, de asemenea, extensii, care adaptează aripile la barele de protecţie. Clienții care doresc să își îmbunătățească standardul Levante sau Levante Gran Lusso cu fațete frontale și posterioare în stilul celor de pe maşina în echipare GranSport, dar mai stilate, pot să le comande împreună cu kitul Novitec Esteso.

În plus, spoilerul din spate fabricat din fibră de carbon este disponibil opțional pentru Levante. De asemenea, opțiunea de capotă cu un capac din carbon, oferă designului Esteso emoționant o atingere și mai sportivă.

Desigur, un widebody necesită o combinație de anvelope/jante personalizate. Un model din aliaj cu aspect de prindere centrală și spiţe în formă de Y sunt montate în dimensiuni de 10Jx22 și 12Jx22. Acestea pot fi finisate în negru mat sau negru lucios cu suprafețe polişate. Pe partea de anvelope avem unele de dimensiuni 295/30 R 22 pe față și 335/25 R 22 pe spate.

Coborârea gărzii la sol cu aproximativ 25 de milimetri este potrivirea perfectă pentru aceste roți. În acest scop, modulul de control creat cu această ocazie este adaptat la suspensia pneumatică standard a SUV-ului italian. Reglarea suspensiei nu rezultă doar în aspect, dar și într-un centru de greutate mai scăzut.

Iar la capitolul tuning motor se propune un modul NOVITEC N-TRONIC în format plug-and-play care schimbă setările din ECU pentru a mai adăuga ceva cai putere şi cuplu. De exemplu, pe modelul Maserati Levante Trofeo cu al său V8 twin-turbo de 3.8 litri, se adaugă 44 CP și 90 Nm. Cu o putere de 624 CP la 7.700 rpm și un cuplu de vârf de 820 Nm, între 2.200 și 3.400 rpm, SUV-ul oferă o dinamică de conducere și mai mare. Timpul necesar sprint-ului 0-100 km/h coboară până la 3.8 secunde, în timp ce viteza maximă urcă mai nou până la 309 km/h!

În continuare, folosind acelaşi modul, puterea celui mai puternic model V6, Levante S, sare la 494 CP, în timp ce cuplul maxim crește până la 660 Nm. Rezultă că poate accelera de la zero la 100 km/h în doar 4.8 secunde și atinge o viteză maximă de 272 km/h.

Novitec oferă, de asemenea, mai multă putere pentru modelele populare cu motoare turbodiesel cu şase cilindri. A unităţii standard este mărită de la 275 la 322 CP (3.800 rpm), în timp ce cuplul maxim crește până la 680 Nm (2.200 rpm). Drept urmare, o maşină cu un astfel de motor poate face 0-100 km/h în doar 6.2 secunde, destul de repede în condusul zi de zi. Iar pentru varianta diesel a aceluiaşi motor, care este disponibilă pentru piaţa italiană şi produce 250 de CP din uzină, se propune mărirea cifrelor până la 301 CP şi 680 Nm.

Un apropo aici: modulul plug-and-play NOVITEC pentru sistemul electronic standard de sunet activ al sistemului de evacuare a gazelor de eșapament oferă o distracție sporită la volan în cazul maşinilor diesel. Când modul Sport este selectat, unitatea de control generează o notă de eșapament mai palpitantă pentru turbodieselul V6.

Pe partea de interior, cei de la Novitec pot face ca fiecare dorință a unui proprietar de Levante să devină realitate la cel mai înalt nivel de calitate în ceea ce privește materialul, culoarea și designul cabinei.

https://autoblog.md/video-novitec-facut-noul-maserati-levante-mai-rapid-decat-porsche-cayenne-gts/

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/