(video) O americancă în vârstă de 81 de ani şi-a petrecut o noapte într-un VW Golf parţial scufundat

O locuitoare a oraşului Sarasota din statul american Florida a fost la un pas să-şi piardă viaţa, asta după ce s-a pierdut pe un drum şi după o manevră nereuşită a petrecut o noapte întreagă aproape sub apă. Femeia în vârstă de 81 de ani a fost prinsă în propria mașină.

Americanca a stat toată noaptea în spatele volanului unui VW Golf care a fost înecat aproape pe jumătate. Abia dimineaţa situaţia a fost observată de un bărbat care practică sportul cu caiacul şi acesta de urgenţă a apelat la 911.

Potrivit informaţiilor, totul a început în seara zilei de 23 octombrie, când femeia se întorcea acasă în jurul orei 21:30 prin parcul Higel Marine din localitatea Venice, însă la un moment dat a înţeles greşit indicaţiile sistemului de navigaţie şi a intrat într-un doc pentru bărci.

Femeia ar fi încercat să încetinească (deşi imaginile de mai sus demonstrează altceva), iar într-un final automobilul a alunecat în apă și a început să se scufunde. Din fericire, adâncimea de lângă coastă nu a fost foarte mare, astfel încât Golf-ul nu a fost complet scufundat. Cu toate acestea, femeii i-a rămas foarte puțin aer – doar sub tavan – astfel reuşind să stea până a doua zi dimineaţa.

Până a venit poliţia care s-a ocupat de extragerea automobilului din apă, doi bărbaţi au întreprins măsuri ca să o scoată pe femeie printr-un geam.

Americanca a fost transportată ulterior la spital şi viaţa sa este acum în afara oricărui pericol.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/