(video/update) Porțiunea anterior inundată a străzii Albișoara a fost redeschisă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 16:30) Porțiunea străzii Albișoara a fost redeschisă.


(15:00) O porțiune a străzii Albișoara a fost inundată și închisă temporar. Poliția redirecționează traficul

Ploaia torențială de astăzi a dus la formarea de noi râuri de apă pe străzile orașului Chișinău. Evident, o bună parte din scurgerile din centrul capitalei au ajuns în vale, pe strada Albișoara.

Poliția face un anunț de ultimă oră cu mențiunea că la moment pe strada Albișoara din capitală, tronsonul cuprins între strada Ismail și bulevardul Negruzzi, este blocat din cauza acumulărilor de apă.

Echipaje de poliție sunt la fața locului și redirecționează transportul.

Nori grei deasupra Chișinăului! Dragi cetățeni, dacă nu este necesar să vă deplasați, rămâneți la adăpost. Avertizările…

Posted by Primăria Municipiului Chișinău on Friday 14 June 2024

Deși Codul Galben emis pentru astăzi a expirat la ora 13:00, deocamdată acesta nu a fost prelungit. Aplicațiile meteo mobile spun că precipitațiile vor continua să cadă până după miezul nopții. Îndemnăm la atenție și prudență în acest context!

Vezi și: Atenționările și recomandările IGSU în contextul avertizării meteo de instabilitate atmosferică

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise