(video) Pe strada Calea Basarabiei parcă au mers tancurile. Un şofer regretă atitudinea autorităților

Strada Calea Basarabiei este una dintre cele mai vechi şi cele mai mari ca dimensiuni artere de pe teritoriul municipiului Chişinău. Măsurând în lungime totală aproximativ 5.5 km, artera urbană poziţionată de-a lungul râului Bîc, pe partea sa stângă, leagă strada Ismail de strada Grădina Botanică şi lunca Bîcului prin zona industrială.

A fost construită după 1970 ca drum de ocolire a zonelor dens populate ale oraşului, fapt pentru care a fost denumită în limba oficialităţilor de odinioară Obiezdnaia-2 (până în 1991), adică “Drum de ocolire”. De atunci nu ne prea amintim să fi fost reparată capital vreodată, însă din câte se pare autorităţile locale se gândesc şi se îndreaptă spre reabilitarea carosabilului cel puţin, deşi cu paşi foarte lenţi.

Acum aproximativ trei săptămâni responsabilii s-au apucat de reparaţia unui tronson care era într-o stare deplorabilă, însă din câte se pare lucrările ar putea să nu mai fie finisate în acest an din cauza vremii proaste.

“S-au apucat autoritățile noastre de reparația acestui sector. Chiar m-am bucurat, căci de multă vreme ziceam să fac un video cu acest sector, căci era într-o stare deplorabilă şi de vreo trei ani nimeni nu vedea asta! Şi în gândul meu ziceam: cred că ştiu ei ce fac… vor reuşi să pună un alt strat până la îngheț şi precipitații… naiv am fost, recunosc… acum e jale și mai mare… dar pe cine asta interesează căci campania a trecut… poate deja la următoarea!!! (Str. Calea Basarabiei, ieșirea spre Lunca Bîcului)”, s-a arătat indispus un şofer care a postat aceste gânduri şi imaginile ataşate în grupul InfoTrafic.

Vezi şi:

https://autoblog.md/un-chisinauian-cauta-o-mana-de-ajutor-pe-facebook-pentru-a-incepe-sa-repare-singur-gropile-din-curtea-blocului/

Cmentariile sunt închise