(video/update) Pe strada Calea Ieşilor se permite întoarcerea lângă Fourchette. Iată cum s-a amenajat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 15.09.2023) Un cititor ne-a informat că s-a amenajat posibilitatea de virare la stânga despre care a pomenit şeful Direcției Municipale Mobilitate Urbană mai devreme. De fapt, locaţia este cea veche, în preajma supermarketului Fourchette.

Vedem că pentru doritorii de a vira la stânga sau pentru a întoarce există acum un soi de bandă parţial dedicată chiar pe mijlocul străzii, pe o distanţă de câţiva metri, care se întinde până la un marcaj 1.16.1 cu linii late conturate paralele care marchează un spaţiu de drum pe care intrarea este interzisă.


(13.09.2023) Pe strada Calea Ieşilor se va permite întoarcerea până la intersecția de lângă Parcul Alunelul

Va exista totuşi un loc unde, şoferii care se deplasează pe strada Calea Ieşilor spre sectorul Centru, să poată face manevra de întoarcere la stânga fără a mai fi obligați să parcurgă toată distanţa până la sensul giratoriu de la Universitatea Pedagogică, după care să revină.

Într-un interviu recent, şeful Direcției Municipale Mobilitate Urbană, Vitalie Mihalache, a declarat că în această săptămână va fi creată o posibilitate ca șoferii să poată efectua întoarceri în tronsonul cuprins între strada 27 Martie 1918 şi până în intersecția semaforizată de lângă Zorile.

În acelaşi interviu, Mihalache a explicat ce a stat la baza deciziei de a fi lichidate două treceri pentru pietoni și securizarea celor rămase, de ce s-a tărăgănat cu aplicarea marcajelor pe Calea Ieşilor şi cum strada a căpătat o impermeabilitate mai mare, printre alte subiecte abordate.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise