(video) Peste 3500 de maşini au fost mistuite într-un incendiu din Florida, SUA

Incident de proporţii peste ocean. Acum câteva ore, în apropierea Southwest Florida International Airport, au ars peste 3.500 de automobile care sunt deținute de companii care le dau în arendă. Toate erau parcate pe un poligon care avea şi suprafeţe de iarbă, inclusiv uscată. Maşinile arse deserveau clienţii aeroportului în cauză.

S-a raportat că toate vehiculele distruse nu erau în folosinţă sau oferite în arendă la momentul respectiv. Potrivit martorilor oculari, au fost multe mici explozii, iar apoi flăcările s-au răspândit prin parcare. Alte în jur de 3.850 de vehicule nu au fost afectate. Niciun om nu a avut de suferit.

La momentul de faţă incendiul a fost lichidat, iar aeroportul funcţionează în condiţii normale. Autorităţile urmează să stabilească cauza izbucnirii acestuia, deşi nu se exclude că poate fi vorba despre un scurt circuit sub capota unui singur autoturism, după care flăcările, vegetaţia şi vântul au contribuit respectiv la răspândirea flăcărilor. Există şi versiunea izbucnirii unui incendiu de vegetaţie din cauza temperaturilor ridicate, în opinia poliţiei.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Circa 300 de maşini au ars într-o regiune din India. Cauza ar fi fost o ţigară nestinsă

(video) Dezastru în noaptea dintre ani! Într-o parcare supraetajată au ars de tot 1400 de maşini

https://autoblog.md/foto-video-car-nagiu-portugalia-422-de-masini-au-ars-intregime-intr-o-parcare/

Cmentariile sunt închise