(video) Pregătit pentru TikTokeri şi nu numai! Acesta este interiorul noului Mercedes-Benz E-Class

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Premiera noului Mercedes-Benz E-Class se apropie. Este setată pentru o zi din acest an, probabil din prima sa jumătate şi până atunci avem ocazia să ne minunăm de interiorul său, locul unde se va petrece cel mai mult timp de către şofer şi pasageri.

Clienții pot aștepta cu nerăbdare o experiență de divertisment deosebit de imersivă în noua clasă E. Muzica, jocurile și conținutul de streaming pot fi experimentate în mașină cu aproape toate simțurile. Datorită inovațiilor digitale în interior, Clasa E este acum mai inteligentă, realizând o nouă dimensiune a personalizării și interacțiunii. În același timp, arhitectura electronică este mai mult bazată pe software și mai puțin pe hardware. Aceasta constituie baza pentru o actualizare mai individuală a sistemelor interioare în viitor.

Funcțiile de calcul ale domeniilor anterior separate au loc într-un singur procesor. Ecranele și sistemul de infotainment MBUX împărtășesc astfel un computer central nou, foarte puternic la bord. Această formă de rețea îmbunătățește performanța, deoarece fluxurile de date pot fi transmise semnificativ mai rapid.

Pachetul de divertisment (MBUX Entertainment Plus) va fi disponibil pentru noul E-Class. Include hardware, servicii de conectare Mercedes me și un pachet de date de la un furnizor terț. În funcție de piață, se utilizează un modul de comunicare cu 5G ca tehnologie de transmisie. Standardul de telefon mobil 5G face posibile rate de date mult mai rapide decât LTE / UMTS.

Caracteristici cheie:

  • Cu noul iluminat ambiental activ cu vizualizare sonoră, ocupanții vor putea experimenta muzica cu trei simțuri: piese de muzică și sunetele din filme sau aplicații pot fi auzite (cu tehnologia Dolby Atmos, dacă se dorește), simțite (prin intermediul a patru traductoare rezonante sonore ale sistemului audio opţional Burmester 4D surround cu 17 difuzoare) și acum, de asemenea, văzute prin banda de lumină a iluminatului ambiental activ (opțională). Pentru prima dată, acest lucru se aplică în întreaga clasă E. De exemplu, secvențele rapide de bătăi pot provoca schimbări rapide de lumină, în timp ce ritmurile curgătoare pot crea dispoziții de iluminare ușor de îmbinat.
  • Pasagerul din dreapta şoferului va avea acces la un monitor dedicat (opţional), prin care va putea urmări conţinut TV sau video streaming în timpul deplasărilor, însă şoferul nu va fi distras de acesta datorită unui scut vizual inteligent.
  • Experții software de la Mercedes-Benz, pe lângă integrarea de Apple CarPlay şi Android Auto, au făcut posibilă instalarea de aplicații terțe precum TikTok, jocul Angry Birds, aplicația Webex, aplicația Zoom sau browserul web Vivaldi. În plus, portalul de divertisment ZYNC (opțional) oferă streaming video, conținut la cerere, experiențe interactive, programe video locale, sport, știri, jocuri și multe altele pe afișajele centrale și pentru pasageri, printr-o interfață de utilizator. Există la dispoziţie şi Apple Music cu al său Spatial Audio.
  • O altă caracteristică nouă este o cameră selfie și video (parte a ecranului opțional MBUX Superscreen, vezi aici cum va arăta bordul standard), montată în centrul planşei de bord. Când vehiculul este staționat, șoferul poate participa la conferințe video online prin Webex sau Zoom, oari poate face fotografii și videoclipuri personale.
  • Mai multă comoditate de operare este disponibilă cu MBUX. Cu funcția „Just Talk”, controlul vocal inteligent poate fi activat acum fără cuvântul cheie „Hey Mercedes””. Când funcția este activată, pe afișaj apare un simbol de microfon roșu. Acest lucru indică faptul că vehiculul este gata și așteaptă comenzi.
  • Mercedes-Benz lucrează la utilizarea inteligenței artificiale (AI), astfel încât mașina să afle ce sisteme de confort se folosesc în mod repetat. Având în vedere aceleași circumstanțe, obiectivul este ca AI să automatizeze astfel de funcții. Rezultatul este automatizarea personalizată. Mercedes-Benz folosește termenul „rutină” pentru această inovație, a cărei dezvoltare este deja avansată.
    • Clienții vor putea utiliza șabloane pentru rutine standard. De asemenea, au opțiunea de a crea rutine personale. În acest sens, ocupanții pot lega mai multe funcții și condiții. De exemplu, „Comutați încălzirea scaunului și setați iluminatul ambiental la portocaliu cald dacă temperatura interioară este sub 12 grade Celsius”.
  • Sunete liniștitoare, masaj mobilizator, lumină activatoare – Mercedes-Benz oferă un program cuprinzător de wellness, cu programele ENERGIZING COMFORT configurate diferit și recomandările individuale ale COACH ENERGIZING. Dar Clasa E aduce debutul unei noi caracteristici: Programul de prevenire a răului de maşină ajută pasagerii afectați să atenueze simptomele. O funcție de feedback bio este planificată pentru COACH ENERGIZING pe termen mediu. Acest lucru poate reduce senzația de stres cu exerciții de respirație.
  • Iar cu sistemul THERMOTRONIC automatic climate control (opţional) vin şi noile Digital Vent Control – deflectoare de aer frontale reglabile automat în baza unui scenariu dorit. Acest lucru se poate face prin profilul utilizatorului, de exemplu, de la scaun la scaun. Cu toate acestea, duzele pot fi, de asemenea, aliniate manual, ca de obicei.

Mercedes-Benz spune că lansarea noului E-Class va începe cu modelul în caroserie sedan. Primele maşini ale seriei 214 vor ajunge la dealerii europeni în vara anului curent, iar în SUA din toamnă.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/