(video) Rambo Lambo: Câtă putere propune Hennessey pentru ca Urus să poate face 0-97 km/h în 2.65 secunde

Atelierul de tuning Hennessey Performance Engineering încă nu are o experienţă în a modifica motoare natural aspirate, motiv pentru care primul Lamborghini care poate trece prin mâinile specialiştilor săi nu este nimeni altcineva decât Urus.

Exact, acum primul SUV al italienilor poate fi pus pe steroizi şi la HPE, decizia de a-l optimiza fiind motivată de numărul tot mai mare de astfel de maşini, mai ales pe piaţa nord-americană.

https://www.youtube.com/watch?v=-SNYvJgWjeY

Ce se propune pentru clienţi:

  • La momentul actual este disponibil un aşa-zis Stage 1 sub forma pachetului HPE750.
  • Sub capotă are un V8 biturbo de 4.0 litri volum, care produce 650 de CP şi 850 Nm. Hennessey propune sporirea cifrelor până la 761 CP şi 990 Nm!
  • Standard poate face 0-100 de km/h în 3.6 secunde, în drum spre o viteză maximă de 305 km/h. Cu noile forţe poate face 0-97 km/h în 2.65 secunde (să nu uităm să maşina are 2.2 tone)!
  • Pentru sporirea puterii motorului s-au instalat: noi filtre de aer cu debit mare, convertizoare catalitice cu debit mare, down pipes-uri custom pentru sistemul de evacuare a gazelor de eşapament din oţel inoxidabil standard, noi setări pentru ECU.
  • Toate lucrările şi instalările se efectuează profesional şi în preţul cerut se includ toate garniturile şi fluidele necesare.
  • Suplimentar se propun embleme Hennessey şi HPE750, o plăcuţă de bord şi o plăcuţă de motor cu numărul de serie a maşinii modificate.
  • Garanţia oferită este valabilă pentru un an de zile sau circa 20.000 de km parcurşi.

Toate modificările enunțate mai sus, cu o putere finală similară, sunt disponibile şi pentru noul Audi RS Q8! Se fac la atelierul companiei din Texas timp de patru săptămâni şi costă 24.950 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=K__n4Q5BV6o
https://www.youtube.com/watch?v=T67INpcZP0U

Cmentariile sunt închise