(video) S-au reparat greșelile? Detalii despre cum s-a schimbat AURUS Senat și imagini cu interiorul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Automobilul de lux AURUS Senat a suferit o actualizare destul de cuprinzătoare. Se poate afirma asta și după ce am văzut imagini cu interiorul revizuit.

Amintim că premiera mașinii, sub forma limuzinei prezidențiale, a avut loc în cadrul ceremoniei de investire a lui Vladimir Putin într-un nou mandat. După eveniment au fost făcute publice mai multe detalii, dar și imagini cu sedanul care va fi valabil și în vânzare publică.

Automobilul AURUS Senat facelift reprezintă următoarea etapă în dezvoltarea ideilor și tehnologiilor promițătoare încorporate în conceptul de platformă modulară unificată, dezvoltat de echipa Institutului NAMI.

Mașina actualizată se distinge printr-un limbaj de design special – stilul clasic conservator a fost înlocuit cu o imagine tehnocrată modernă. Interiorul a fost complet reînnoit într-un stil tehnologic. Designul tehnic a fost, de asemenea, îmbunătățit. Toate aceste modificări vor fi implementate și în alte vehicule de producție.

Pentru sedanul de bază și limuzina AURUS Senat a fost dezvoltată o nouă arhitectură a părților din față și din spate ale caroseriei. Grila de radiator înaltă a fost reinterpretată. A fost introdusă o nouă capotă din aliaj ușor de aluminiu. Noile faruri adaptive Matrix LED și noile stopuri LED au fost integrate în noul design. Au fost actualizate inserțiile decorative și jantele.

Comparativ – cum a fost și cum este acum:

Pentru a îmbunătăți vizibilitatea, au fost aplicate o oglindă retrovizoare digitală și o funcție de vedere pe timp de noapte prin cameră infraroșu. Mai există camere suplimentare pentru o vedere la 360 de grade în jurul mașinii și o cameră de monitorizare a oboselii șoferului. Au mai fost introduse un sistem multimedia NAMI MM-System complet nou, un nou panou de bord digital și un nou sistem audio. În acest sens, toată planșa de bord a fost schimbată, alături de consolă și tunelul central.

În interior, pe lângă modificările stilistice, ergonomia șoferului și a pasagerilor a fost îmbunătățită (s-a făcut mai mult spațiu, inclusiv mai multe nișe), iar poziția coloanei de direcție și a altor comenzi a fost optimizată. A fost introdus un levier mult mai simplu și mai stilat al cutiei de viteze. Comenzile pentru controlul scaunelor au fost mutate pe portiere. Panourile interioare ale portierelor sunt noi. Nou mai este tunelul central posterior, acolo unde a apărut o tabletă detașabilă. Printre opțiuni se va număra închiderea/deschiderea electrică a ușilor.

S-a mai lucrat pentru modernizarea: sistemului de frânare, suspensiei pneumatice adaptive, sistemului de alimentare cu combustibil, a cutiei de viteze, a iluminării interiorului, etc. De notat că toate ecranele sunt conectate într-un ecosistem. Cele posterioare pot reda conținut video. Există integrat un asistent vocal și un serviciu de streaming audio. Noua arhitectură electronică a fost creată folosind componente autohtone. S-a redus nivelul de zgomot interior și confortul climatic a fost sporit.

Despre careva modificări sub capotă nu se anunță. Asta înseamnă că a rămas același sistem de propulsie hibrid pe bază de V8 twin-turbo de 4.4 litri (589 CP/880 Nm). Este cuplat la o cutie automată cu nouă rapoarte. Tracțiunea este integrală permanentă.

Prețul mașinii pre-facelift depășește 450.000 de euro. Cu cât s-a scumpit noua interpretare nu s-a anunțat deocamdată.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise