(video) Să cedeze trecerea sau să meargă la risc? Iată cum o şoferiţă indecisă a fost lovită de troleibuz

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Un nou accident în capitală, unul care nu trebuia să se întâmple. O şoferiţă nu a cedat trecerea unui troleibuz şi s-ar fi pierdut cu firea când ar fi încercat să-i treacă prin faţă într-un ultim moment, cu toate riscurile asumate.

De cealaltă parte, conducătorul vehiculului de mare tonaj ar fi crezut că femeia va reuşi să se mişte rapid şi să-şi ducă manevra până la capăt, însă a fost luat prin surprindere. Impactul a fost inevitabil în aceste circumstanțe.

Totul s-a întâmplat pe podul de pe strada Ismail, partea construită peste râul Bîc. Şoferiţa cu Renault rula pe strada Calea Moşilor, iar după ce a virat la dreapta pe strada Ismail avea intenţia să vireze la stânga spre Calea Barasabiei. A intrat pe contrasens şi efectiv s-a blocat când a văzut ce-i vine din faţă.

Vom actualiza articolul după ce vom afla care este starea femeii.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: facebook.com/barmalei.slava

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata