(video) Şoferul căruia i-a căzut maşina de pe locul de parcare pe trotuar a achitat şi o amendă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şoferul căruia i-a căzut maşina de pe locul de parcare pe trotuar în dimineața zilei de ieri în sectorul Buiucani, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a achitat şi o amendă pe lângă serviciile unui evacuator!

Potrivit Poliției, șoferul a achitat intervenția autospecialei care a fost solicitată de către oamenii legii pentru a-i scoate automobilul din bucluc şi a elibera trotuarul de obstacol, dar s-a ales și cu o amendă de 1.500 de lei în baza Articolului 225 alineat 2 (Blocarea intenţionată a unei benzi de circulaţie sau a arterelor de transport), fapt confirmat și de proprietarul mașinii.

Apropo, posesorul Ford-ului a declarat că folosește locul de parcare în cauză regulat şi include frâna de mână de fiecare dată, însă cel mai probabil s-ar fi urnit din loc din cauza ghețușului care se formase de dimineață.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/