(video) Un şofer s-a angajat într-o depăşire periculoasă pe dreapta în locul unde o fată a fost lovită de troleibuz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Gata, s-a uitat despre tragicul accident care s-a produs în ziua de 24 martie, atunci când o adolescentă a ajuns sub roţile unui troleibuz. Atunci s-a întâmplat între două treceri pietonale de pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Şi dacă tot s-a uitat, fiind deja istorie, iată că unii şoferi încep să-şi facă din nou de cap prin a încălca reguli simple.

Priviţi cum, practic în acelaşi loc unde a avut loc tragedia, un şofer s-ar fi arătat incomodat că maşinile au fost încetinite de traversarea străzii de către un pieton. Observând că alţi conducători auto reduc din viteză, tipul cu Audi a efectuat o manevră periculoasă, o depăşire pe banda din dreapta, strecurându-se la centimetri printre un automobil şi un troleibuz oprit în staţie.

În circumstanțe uşor diferite, iresponsabilul cu siguranţă că ar fi lovit în colţ mijlocul de transport în comun, dacă nu intra frontal în spatele său. Şi asta în timp ce se mai efectua procedura de îmbarcare/debarcare a pasagerilor din troleibuz, ceea ce ar fi generat victime suplimentare.

VIDEO: facebook.com/artur.gantea (Info Trafic Auto Moldova)

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/