(video) Un vlogger a sărit cu un Lamborghini peste un alt Lamborghini de dragul unui clip spectaculos

Mike Holt, vloggerul din spatele canalului Street Speed ​​717, s-a plâns la jumătatea lunii martie că acele cascadorii pe care le-a organizat, de exemplu cea cu săritura unui Ram TRX, i-au adus probleme sub forma a 18 acuzații primite simultan de la autorităţi, în principal legate de poluarea mediului cu autoturisme! El, la rândul său, a susținut că toate videoclipurile au fost înregistrate pe un teritoriu privat și că nicio picătură de lichide tehnice nu a intrat în ape sau pământ.

Cu toate acestea, asta nu l-a împiedicat să aranjeze un nou truc, poate cel mai scump din istoria canalului: a sărit cu un Lamborghini Urus peste un Lamborghini Aventador cu mari riscuri (vezi de la minutul 8:45)!

https://youtu.be/z_L7lEgZcdc

Anterior, când SUV-uri au participat la evenimente similare, s-au folosit trambuline naturale pentru sărituri, de exemplu malurile unor pârâuri. De această dată s-a mers într-un câmp deschis, unde s-au amenajat special două diguri care au jucat rolul unei trambuline şi a unei platforme de aterizare. Supercarul cu motor V12 a fost plasat între terasamente.

După cum puteți vedea în imagini, doar câțiva centimetri au separat supercarul de daune. SUV-ul greu aproape că a agățat acoperișul coupeului cu roțile sale. Toate pregătirile lui Urus pentru cascadorie s-au redus la includerea modului off-road pentru a-i crește garda la sol și a-i securiza partea inferioară de un eventual contact cu digul.

Exemplarul Urus care a participat la filmare aparține autorului canalului, iar Aventador-ul – logodnicei sale.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/