(video) Unicul Rolls-Royce Rose Phantom are broderii florale făcute cu un milion de cusături în total

“Regele Ceasurilor” din Suedia, Ayad Al Saffar, un om de afaceri de origine siriană în vârstă de 55 de ani, care a emigrat la vârsta de 19 ani în statul scandinav, şi-a primit în sfârşit maşina mult dorită, visată de 35 de ani! Cei de la Rolls-Royce i-au făcut un nou Phantom la comandă, iar rezultatul impresionează, din nou.

Ayad Al Saffar a fost deschis să vorbească în faţa camerelor despre automobilul său şi a afirmat printre altele că nu-l va vinde niciodată.

Având o pasiune extraordinară pentru flori, patronul căsătorit şi cu doi dintre cei patru copii numiți după flori, au provocat colectivul “Rolls-Royce Bespoke” format din designeri, meșteri și ingineri, să transforme în realitate o mașină care să-i cufunde pe ocupanții săi într-o scenă florală seducătoare.

Şi s-a reuşit: rezultatul este un sanctuar al adevăratului lux cu o privelişte plină de flori, toate fiind brodate pe diverse suprafeţe, fiind realizate în total 1.000.000 de cusături!

“Rose Phantom este o iterație uluitoare a unui Rolls-Royce contemporan. Experţii noștri extraordinari de la Casa Rolls-Royce au atins, cu această mașină, ceva ce nu poate fi descris decât sublim. Lucrările Colectivului nostru Bespoke sunt cele mai bune din lume. Când mă uit la creații precum această mașină, cu un sentiment de mândrie știu că aceste abilități nu au putut fi replicate nicăieri în altă parte a lumii. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai unice Phantom-uri din generația sa”, a comentat şeful Rolls-Royce, Torsten Müller Ötvös.

Grădina cu trandafiri din curtea Casei Rolls-Royce din Goodwood, West Sussex, a servit drept principal punct de inspirație pentru Ieuan Hatherall, designer Rolls-Royce. Această grădină de trandafiri este singurul loc din lume unde specia de trandafiri “Phantom Rose” este crescută. Floarea a fost creată exclusiv pentru Rolls-Royce de crescătorul britanic Philip Harkness.

Exteriorul maşinii este finisat în culoarea Peacock Blue, iar perechea de linii aplicate manual pe toată lungimea părţilor laterale este în nuanţă Charles Blue. Aceeaşi din urmă este aplicată şi pe jantele de calitate cu design frumos.

În habitaclu s-a optat pentru o tapiţerie în două nuanţe, câte una aplicată pe suprafețele din fiecare jumătate de habitaclu. Tavanul plin de flori brodate conţine şi acele fibre optice care imită un cer înstelat.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-spofec-adauga-noului-rolls-royce-phantom-alti-114-cp-si-il-pune-pe-roti-cu-jante-de-24-de-inci/

https://autoblog.md/video-rolls-royce-phantom-bushukan-edition-primul-program-de-tuning-de-la-mansory-pentru-limuzina/

(foto) A rămas atât de impresionat de un Rolls-Royce, încât a decis să-şi comande un altul cu „irisul” fiicei sale pe el

(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Tranquillity, prima colecţie de maşini pe baza noului Phantom

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/