(video/update) Primul teaser cu Audi Q4 e-tron concept. La Geneva vine şi modelul pre-serie Audi e-tron Sportback

(update 01.03.2019) Audi lansează primul teaser video al SUV-ului electric compact pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Geneva – Q4 e-tron concept. De asemenea, germanii vor mai arăta pe stand modelul pre-serie Audi e-tron Sportback care va fi lansat până la sfârşitul acestui an, varianta coupe a noului e-tron.

De asemenea, pe lângă cele patru automobile hibride anunţate anterior şi monopostul Audi e-tron FE05 participant în Formula E, Audi va prezenta la nivel european conceptul e-tron GT.

Odată cu introducerea modelelor Audi A6, A7, A8 şi Q5 plug-in hybrid, compania va relansa şi comenzile pentru Audi A3 şi Audi Q7 plug-in hybrid, dar cu tehnologie revizuită.

https://www.youtube.com/watch?v=qYyqCfGKqGQ

(14.02.2019) Audi Q4 e-tron concept – una dintre premierele mărcii la Salonul Auto de la Geneva

Audi a pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva un SUV compact cu unitate de propulsie complet electrică. Conceptul Audi Q4 e-tron va arăta atât formele viitorului model de serie, cât şi versiunea sa electrică ce constituie o următoare etapă a mobilității electrice a companiei.

Maşina va fi gata pentru prezentare la sfârşitul anului 2020 – începutul lui 2021, potrivit informaţiilor oficiale.

Ce ne spun primele schiţe oficiale lansate acum? Din profil frontal vedem o grilă cunoscută, octogonală, în mare parte identică cu cea a primului electromobil de serie Audi e-tron. Farurile subţiri, dar şi prizele enorme de aer din bara de protecţie amintesc de noul Q8 pe care deja l-am testat.

Sub grila radiatorului vedem că este amplasată inscripţia iluminată e-tron. Una similară am văzut-o anterior pe conceptele PB18 şi e-tron GT.

Din profil lateral fiind privit, se pot observa că arcurile roţilor şi însăşi osiile sunt mutate la maxim spre extremităţile maşinii. Garda la sol este una impunătoare. Portierele nu au mânere, iar în partea inferioară a acestora se vor regăsi din nou inscripții e-tron.

Habitaclul are o arhitectură foarte asemănătoare cu cea a lui e-tron GT. Planşa de bord va conţine mai multe ecrane şi panouri tactile, în timp ce numărul butoanelor va fi redus. Volanul este unul sport şi cu padele în spatele volanului. Ni se mai indică şi prezenţa unui head-up display.

Designul deflectoarelor de climatizare şi a inserţiilor de pe bord va fi o caracteristică unică a modelului. Însuşi cockpit-ul este orientat mai mult spre şofer.

Vezi şi: Când se lansează noul Audi Q4? Primele informaţii

Noul concept ar fi fost arătat mai devreme în ultimele secunde ale unei reclame făcute de Audi pentru Super Bowl, ce-i drept ascuns şi doar animaţia-i farurilor:

https://www.youtube.com/watch?v=Xrgq2CIag6M

Vezi şi: Lansările Audi în 2019: Şapte modele noi, trei facelift-uri şi trei versiuni PHEV ale unor maşini existente

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/