(video) Va merge oare în producția de serie? Toyota prezintă noua GR Supra Sport Top

Noua generaţie Toyota GR Supra a fost prezentată într-o caroserie tip Targa, aşa cum a avut şi modelul predecesor, însă deocamdată nu va fi lansată în producţia de serie.

Automobilul a fost pregătit în calitate de show-car pentru expoziția SEMA din acest an, însă pentru că evenimentul din noiembrie a fost anulat din cauza pandemiei, compania a decis să arate proiectul în format online.

Maşina numită Toyota GR Supra Sport Top a fost construit de către divizia Motorsports Garage a filialei locale a companiei, cu ajutorul unor ateliere americane de tuning.

Drept bază a fost utilizat show-car-ul Supra Heritage Edition care a fost arătat anul trecut la SEMA, dotat cu o aripă posterioară şi stopuri în stilul vechii Supra, un bodykit original, un motor turbo forţat să genereze 500 de CP şi o suspensie posterioară complet reproiectată.

Top-ul detaşabil este format din două panouri compozite care pot fi montate şi demontate doar manual. Forma lor o imită pe cea “double-bubble” a acoperişului original al coupeului. Cadrul parbrizului și a părţii posterioare a acoperișului au fost ranforsate. De asemenea, amplificatoare suplimentare au apărut sub partea de jos a caroseriei.

Amintim că Toyota Supra A80, care a fost produsă între anii 1993-2002, era oferită pe piaţa din SUA într-o caroserie cu acoperiş detaşabil ca opţiune, iar din 1996 în combinaţie cu motorul turbo a devenit o dotare standard.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/