(video) Volvo Cars va folosi datele în timp real de la mașinile clienților pentru a stabili noi standarde de siguranță

Încă un anunţ făcut de Volvo Cars, în cadrul evenimentului Tech Moment, este că va folosi datele în timp real de la autoturismele clienților pentru a stabili noi standarde de siguranță, doar dacă aceştia din urmă vor fi de acord.

Următoarea generație de mașini Volvo va fi cea mai sigură din istoria companiei, datorită nivelurilor de software și hardware de ultimă generație, combinate cu modernizări continue și mai rapide ale caracteristicilor de siguranță cu ajutorul datelor procesate în timp real.

Planurile anunţate în domeniu:

  • Volvo Cars a adoptat întotdeauna o abordare a siguranței bazată pe date, utilizând informaţii despre trafic din situații din viața reală pentru a dezvolta noi tehnologii de siguranță și pentru a-și face mașinile mai sigure. Pentru următoarea generație de mașini, Volvo Cars urmărește acum prelucrarea datelor de la mașinile clienților în timp real, dacă aceștia aleg să partajeze date și să ajute Volvo Cars să își facă mașinile mai sigure.
  • Permițând clienților să aleagă și să facă parte din creşterea nivelurilor de siguranță și a siguranței traficului în acest mod, Volvo Cars poate aduce modernizări continue și mult mai rapide la mașinile sale, mărind constant nivelurile de siguranță.
  • Inginerii Volvo Cars ar putea să valideze și să verifice mai rapid caracteristicile sistemului de condus autonom (AD), pentru a promova o lansare sigură a tehnologiei AD. Datorită datelor generate în urma a milioane de kilometri parcurși de zeci de mii de șoferi Volvo din întreaga lume, inginerii vor putea valida caracteristicile AD pentru locații geografice specifice mult mai repede decât dacă ar folosi un număr limitat de mașini pe o pistă de testare.
  • Actualizările verificate ale sistemelor existente și noile caracteristici pot fi lansate rapid prin actualizări over-the-air (OTA), sporind siguranța mașinilor Volvo pas cu pas. Prima mașină care beneficiază de această nouă abordare a dezvoltării siguranței este primul SUV al companiei care este făcut pe o bază tehnologică complet nouă, exclusiv electrică.
  • Pentru a procesa datele de trafic pe care le vor colecta în timp real, Volvo Cars și Zenseact (divizia companiei care se ocupă de software pentru conducere autonomă) investesc într-o fabrică de date care va conține peste 200 de PebiBytes (225 milioane de gigabytes) de date în următorii câțiva ani. Prin utilizarea capabilităților de inteligență artificială (AI), datele pot fi prelucrate în momente record, în câteva zile în loc de ani. Clienții vor putea alege dacă aceste date sunt colectate despre ei, iar toate datele colectate vor fi agregate cu garanții adecvate pentru confidențialitate.
  • Utilizarea datelor în timp real face parte din viziunea pe termen lung a Volvo Cars pentru un viitor în care coliziunile pur și simplu nu se mai întâmplă, prin dotarea mașinilor sale cu unii dintre cei mai buni şi avansați senzori disponibili pe piaţă, sporind continuu siguranța și sistemele de condus autonom.
  • SUV-ul flagship complet electric al Volvo Cars, care urmează a fi lansat în 2022, va avea standard tehnologia de siguranță de top, ajutând compania să salveze și mai multe vieți, deoarece stabilește un nou standard pentru siguranța auto. Acesta va veni cu senzori de ultimă generație, inclusiv un LiDAR dezvoltat de Luminar și un calculator performant, alimentat de sistemul NVIDIA DRIVE Orin, toate standard.
  • Combinând acest hardware de ultimă generație cu software-ul Volvo Cars, Zenseact și Luminar pentru următoarea generație a tehnologiei sale bine stabilite de evitare a coliziunilor, Volvo Cars se așteaptă ca noul său pachet de siguranță să reducă mortalitatea și accidentele în ansamblu!
  • În timp, mașina se va moderniza și va avea capacitățile hardware și software pentru a-i permite să preia singură controlul, în cazul în care șoferul nu răspunde în situații care îi pun viața în pericol după avertismente repetate. Deci, în timp ce șoferul rămâne întotdeauna în controlul final, mașina și tehnologia sa de siguranță pot susține și supraveghea șoferul ca o pereche suplimentară de ochi și creier.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/