Videoclipul zilei: Manevra neașteptată a unui automobilist pe strada Grădina Botanică

Imagini de “senzaţie” publicate într-un grup de Facebook. O cameră de bord a surprins manevra neașteptată a unui automobilist care se deplasa pe strada Grădina Botanică din sectorul Botanica, la volanul unui Audi înmatriculat în România.

După doar câteva clipe de stat la semaforul de la intersecţia cu strada Salcâmilor, acesta a decis să-şi schimbe brusc itinerarul şi a făcut o întoarcere la 180 de grade de pe banda extremă dreapta, profitând şi de culoarea roşie pentru a încălca. De pe loc a pornit practic simultan cu două automobile care făceau stânga de pe strada Salcâmilor.

Din cauza calităţii slabe a imaginilor nu este clar când a fost înregistrată situaţia, însă cert este un lucru – semnalizatorul de direcţie a fost folosit pentru manevră, chiar dacă a fost una ilegală.

VIDEO: facebook.com/Николай Штирбу

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Anterior la aceeași intersecţie:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/