(video) Concursul NACTOY 2018: Câştigător este un sedan Honda, un crossover Volvo şi un SUV Lincoln

Organizatorii concursului 2018 North American Car, Utility and Truck of the Year (NACTOY) au anunţat marii finalişti ai acestei ediţii în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

În trei categorii diferite, cele mai bune maşini au fost alese dintr-o listă de 35 de modele. Câştigătorii au fost aleşi dintr-un juriu format din peste 60 de reprezentanţi ai presei scrise, online, radio şi TV din SUA şi Canada.

Primul loc în categoria autoturismelor a fost cucerit de sedanul Honda Accord, cea mai bună maşină utilitară a fost ales Volvo XC60, iar în categoria SUV/Pick-up a câştigat noul Lincoln Navigator.

Car of the Year

Utility Vehicle of the Year

Truck of the Year

Honda AccordVolvo XC60Lincoln Navigator
KIA StingerHonda OdysseyFord Expedition
Toyota CamryAlfa Romeo StelvioChevrolet Colorado ZR2

Pe lângă modelul Honda Accord pentru acest titlu au luptat Toyota Camry și KIA Stinger, iar alături de Volvo XC60 au concurat Alfa Romeo Stelvio și Honda Odyssey. Lincoln Navigator a rezistat concurenţei din partea modelelor Ford Expedition și Chevrolet Colorado ZR2.

Pentru Honda este al treilea premiu câştigat la acest concurs, în categorii diferite şi în trei ani consecutiv.

Află cine a câştigat anul trecut: Au fost desemnaţi câştigătorii concursului NACTOY 2017

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/