(foto/update) Noul Skoda Kodiaq GT se pregăteşte pentru debut

(update 15.10.2018) Împreună cu dezvăluirea denumirii noului model european Scala, Skoda a mai făcut astăzi un anunţ. Noul Skoda Kodiaq GT, varianta coupe a lui Kodiaq, se pregăteşte pentru debut.

Cehii prezintă oficial şi în mod anticipat formele exteriorului şi interiorului maşinii, prin trei schiţe, însă o dată concretă a prezentării nu a fost anunţată deocamdată.

După cum arată schițele de design, toate liniile sunt proiectate în mod clar și precis, linia laterală asemănătoare cu cea a coupe oferind noului Skoda Kodiaq GT un profil sportiv și dinamic. Modelul se va deosebi de un Kodiaq normal prin partea posterioară. Acolo va coborî linia acoperişului, vor fi instalate stopuri cu o formă uşor modificată, iar pe hayon, în locul logoului Skoda, se vor găsi caracterele din care este compus cuvântul SKODA.

Fiind primul SUV coupe din portofoliul de modele a Skoda, Kodiaq GT va deveni un nou vârf de gamă printre toate maşinile oferite pe piaţa din China și va fi un factor-cheie al imaginii mărcii.

Skoda continuă să insiste asupra faptului că varianta coupe a lui Kodiaq va fi disponibilă exclusiv în China, chiar dacă anterior s-a vehiculat de nenumărate ori că maşina va fi scoasă de acolo. Dacă se va întâmpla acest lucru sau nu, doar timpul ne va arăta.

Statul asiatic va fi singura piață în care Skoda oferă patru modele SUV: KAMIQ, KAROQ, KODIAQ și KODIAQ GT.

Vezi şi: (foto) Skoda Kodiaq Coupe ar putea fi o bombă sexy


(17.07.2018) Skoda Vision E s-a transformat în Skoda Kodiaq GT? Cehii au pregătit un nou SUV pentru lansare

Ministerul Industriei şi Tehnologiilor Informaţionale a Republicii Populare Chineze a certificat noul Skoda Kodiaq GT! Câteva imagini din documente au ajuns pe internet şi aflăm că acesta va fi un SUV coupe cu forme similare conceptului Vision E, prezentat acum un an de asemenea în China.

Skoda Kodiaq GT are un acoperiş care se lasă pe spate şi nişte montanţi posteriori care sunt foarte inclinaţi, similari cu cei găsiţi pe modelele liftback a mărcii.

Primele informaţii oficiale arată că noul model are o lungime de 4.634 mm (-63 mm faţă de un Kodiaq normal), o lăţime similară de 1.883 mm, o înălţime mai mică cu 27 de mm (1.649 mm) şi un ampatament identic – 2.791 mm.

Noul Skoda Kodiaq GT nu va putea avea mai mult de cinci locuri pentru pasageri. Partea posterioară este una realizată de la zero, cu diferite stopuri, bară de protecţie şi terminaţii ale eşapamentului scoase la vedere. În partea frontală diferită este doar bara de protecţie.

Vezi şi: (video) Test Drive: Skoda Kodiaq Style 2.0 TDI DSG 4×4

Din punct de vedere tehnic, comparativ cu un Kodiaq obişnuit în specificaţie chineză, nu vor exista deosebiri. Iniţial pe piaţă va fi disponibil cu motoare turbo TSI de 2.0 litri, care vor produce între 190 şi 220 CP.

Premiera noului Skoda Kodiaq GT este programată pentru toamna acestui an şi există şanse ca modelul să iasă şi pe alte pieţe decât China.

Vezi şi: (foto) Premieră: Noul Skoda Kamiq – cel mai ieftin crossover al mărcii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/