(foto) Conversie specială! Land Rover Racing Green Edition by Carlex Design

Carlex Design ne bucură ochii de la început de iarnă, din nou! Atelierul polonez prezintă a doua conversie pregătită pentru noul Land Rover Defender, după cea anunţată anterior, numită Yachting Edition.

Noul proiect este de fapt unul bine cunoscut pentru că este propus de regulă pentru maşini sport – Racing Green Edition – dar apariţia sa pe noul Defender este pe cât de surprinzătoare, pe atât de specială. Garantat este că o astfel de maşină va atrage toate privirile pe drumuri!

Un Land Rover Defender Racing Green Edition va fi oferit cu un corp vopsit într-un verde profund, inspirat din celebra nuanţă British racing green. Partea inferioară a corpului a văzut aplicată această culoare, vopseaua fiind apropo manual periată cu ajutorul unei tehnici personalizate.

Pentru o combinaţie izbitoare s-au pregătit şi câteva elemente din fibră de carbon cum ar fi: extensiile masive ale arcurilor roţilor, aplicaţiile de pe capotă, capacul husei roţii de rezervă cu un motiv în relief, dar şi corpurile oglinzilor exterioare retrovizoare.

Nuanța verde profundă a corpului mașinii și carbonul negru contrastează frumos cu dungile vopsite în porcelain white, oferind acestei ediții unice un adevărat spirit de curse. Conversia exterioară include, de asemenea, jante negre personalizate și o serie de embleme de ediție specială.

Exteriorul agresiv al lui Defender Racing Green Edition a fost completat cu un interior atmosferic: noua tapițerie este un amestec neted de piele în nuanţele cognac şi deep green. Aceasta se potrivește stilului exterior al mașinii și face aluzie la combinația emblematică de nuanțe subtile maro și verde din mașinile de curse de altă dată, sărbătorind cea de-a 100-a aniversare de când a fost introdusă.

Perforația și cusăturile unice au dat interiorului o dimensiune artistică. Scaunele remodelate și elementele din carbon îl fac semnificativ mai îndrăzneț și mai dinamic. Nu trebuie de uitat că se folosesc şi câteva aplicaţii din Alcantara pe tavan şi montanţi, de exemplu.

Volanul acestui Defender a fost remodelat și împodobit cu piele perforată maro. Părți ale jantei volanului au fost vopsite în verde și periate manual pentru a se potrivi perfect cu caroseria mașinii. Se mai oferă apropo nişte covoraşe personalizate, în timp ce alte elemente sunt la fel vopsite în acel verde pentru şi mai mult contrast.

Fiecare exemplar transformat astfel va avea o plăcuţă cu un număr de serie a ediției limitate și cu numele acestei ediții speciale, ceea ce îl va face absolut unic. Preţul conversiei este de 85.000 de euro şi nu include automobilul pentru proiect!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise