(foto) Accidente în weekend. O Honda a intrat agresiv într-un copac, iar o maşină de lapte a fost răsturnată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zile de 24 iulie 2022, salvatorii din nordul țării au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui grav accident rutier, care s-a produs la intrarea în localitatea Rublenița din raionul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:24.

Potrivit informațiilor înregistrate, un autoturism de model Honda Prelude a derapat de pe traseu și a lovit un copac, iar șoferul a rămas blocat în interior. Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare la fața locului a ajuns un echipaj de salvatori din raionul Soroca. Angajații IGSU au deblocat din fiarele autovehiculului avariat bărbatul în vârstă de 39 de ani, care era în stare inconștientă și gravă. Ulterior persoana a fost transportată spre spitalul raional Soroca.

Cauza și circumstanțele accidentului de circulație urmează a fi stabilite de organele de drept.

Tot în după amiaza zilei de ieri, dar în raionul Ungheni, în raza localităţii Pîrliţa, conducătorul unei autocisterne dedicate pentru transportul laptelui a răsturnat-o cu roţile în sus. La volan se afla un bărbat de 56 de ani, originar din raionul Călăraşi.

Implicat în accident a fost doar şoferul şi acesta a rămas teafăr, teafăr pentru a răspunde penal pentru condusul în stare de ebrietate avansată!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise