(video) Mulți încearcă, dar puțini reușesc! Vezi cum s-a produs un accident în capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În intersecții, imediat cum apare verde în semafor sau cu puține clipe înainte să se întâmple asta, deseori conducători auto sunt observați să procedeze astfel: încearcă să se strecoare, virează la stânga cât mai repede posibil, înainte de a exista nevoia de oprire repetată în centrul intersecției pentru a ceda trecerea regulamentară.

💥ДТП на Старой почте, где водителя БМВ не "пропустили". По крайней мере он так подумал, когда поворачивал.📍str. Socoleni ✘ str. Doina

Publicată de СтопХАМ Молдова pe Marţi, 12 decembrie 2023

Curios este că accidentul minor surprins de o cameră de bord în intersecția străzilor Doina și Socoleni din Chișinău a fost totuși înregistrat prin apel la 112, la ora 10:40, semn că șoferul din BMW nu ar fi dorit să se recunoască vinovat și să apeleze la procedura de constatare amiabilă!

Conform Poliției Capitalei, ambii urmau să se prezinte la cel mai apropiat post de poliție conform p. 13 din RCR. Iar șoferul care va fi găsit vinovat riscă amendă de până la 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare, deși le-ar fi putut evita pe ambele dacă se făcea constatul amiabil.

Rămâne necunoscută în toată această situație vârsta conducătorului din BMW, un detaliu care ar spune despre cât de mare este experiența sa în șofat. Ori un conducător care a ”văzut viața” la volan puțin probabil să se încumete să facă o asemenea, să spunem lucrurilor pe nume, prostie care să-l coste…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise