(video) Novitec a adăugat pe McLaren Artura cel puțin o aripă posterioară interesantă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dezvoltarea de upgrade-uri vizuale dinamice pentru cele mai spectaculoase mașini sport din lume este disciplina principală a designerilor Novitec. Aceștia au dezvoltat, de asemenea, un kit extins de îmbunătățire aerodinamică pentru McLaren Artura, care a fost pus la punct în tunelul de vânt și este produs din carbon gol.

Caracteristici cheie:

  • În plus față de capota din carbon, din același material este inserția pentru priza de aer și ornamentul farurilor. Spoilerul frontal reduce și ridicarea osiei datorită formei sale sofisticate. În combinație cu aripa spate în stil Koenigsegg, acesta optimizează stabilitatea manevrabilității la viteze mari. Un spoiler subtil de tip buză este disponibil alternativ pentru partea din spate.
  • Alternativă pentru bara de protecție posterioară, care este neagră mată din fabrică, Novitec oferă o componentă fabricată din carbon gol. Aceasta poate fi completată cu un difuzor și elemente de finisare pe ambele părți realizate din același material. Ornamente se găsesc și pe prizele de aer latarale, precum și pe pragurile exterioare.
  • Alte reglaje aerodinamice fine sunt oferite de capacele din carbon pentru prizele de aer din panourile sferice spate ale vehiculului. Acestea optimizează alimentarea cu aer proaspăt a motorului.
  • Jantele NOVITEC MC3 au șapte perechi de spițe delicate și un capac de butuc în stil center-lock. Sunt produse de Vossen folosind tehnologie de forjare și prelucrare de ultimă oră. Ca alternativă, se oferă janta MC4 Design cu cinci spițe duble și un capac de butuc în stil center-lock. Ambele versiuni se oferă în format de 19 inchi pe puntea din față și 20 inchi pe cea din spate.
  • Novitec combină jantele frontale cu anvelope de înaltă performanță 235/35 ZR 19, iar cele posterioare cu anvelope de dimensiuni 295/35 ZR 20. Acestea umplu perfect spațiul disponibil sub pasajele roților. Iar arcurile sport, reglate la comandă, reduc înălțimea mașinii cu aproape 20 mm.

Doar un eșapament custom mărește puterea motorului

  • Pentru a permite motorului twin-turbo cu șase cilindri să exala mai liber, specialiștii au dezvoltat sistemul de evacuare de înaltă performanță NOVITEC RACE.
    • Acesta a fost calibrat în cadrul unor teste ample și oferă posibilitatea de a alege între oțel inoxidabil sau inconel, un material și mai ușor, utilizat în cursele de Formula 1.
    • Ambele versiuni dispun de izolare termică.
    • Efectul său poate fi amplificat și mai mult pe varianta inconel cu placare cu aur fin 999.
    • Țevile de eșapament custom, cu un diametru de 105 mm, sunt disponibile cu sau fără inel de carbon și pot fi placate opțional cu aur.
  • Împreună cu catalizatoarele sport cu 100 de celule, izolate termic, sistemul de evacuare NOVITEC RACE crește puterea maximă a motorului cu 35 CP, pentru un total de 735 CP.

Atelierul de tuning va transforma, de asemenea, habitaclul lui McLaren Artura conform specificațiilor clientului. În acest scop, compania utilizează cele mai fine piei și Alcantara în orice culoare dorită.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise