(foto) Maserati Quattroporte Grand Finale este ultimul model cu motor V8 al mărcii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Două Maserati speciale – simboluri ale celei mai exclusiviste și extraordinare producții la comandă a companiei din Modena – au fost livrate unui client pasionat de Trident din SUA, un important antreprenor din sectorul biomedical.

Unul este ultimul Quattroporte, iar celălalt un MC20 personalizat. Ambele au fost concepute prin programul Maserati Fuoriserie.

Maserati Quattroporte Grand Finale

Exteriorul lui Quattroporte Grand Finale prezintă eleganta culoare Blu Nobile. Un kit de caroserie din fibră de carbon este vopsit în același ton. Etrierele de frână sunt din aluminiu periat. Ultimul Quattroporte produs este și ultimul Maserati echipat cu motor V8 (Ferrari F154 cu 580 CP).

Pe parbriz și în interiorul ușii șoferului este imprimat numărul de identificare al mașinii: 999999. De asemenea, a fost creat un capac personalizat pentru motor. Acesta are imprimate semnăturile echipei Fuoriserie și ale inginerilor care au lucrat la proiect.

La interior se remarcă un volan cu aplicații lemnoase, panourile ușilor în nuanță tan, montantul A din piele neagră, logoul Trident cu cusături negre pe tetieră, portbagajul căptușit cu piele și inserții de lemn pe mânerele ușilor. Insigna specială “Grand Finale” de pe tunelul central și pragul de ușă, cu aceeași mențiune, conferă modelului Quattroporte Grand Finale un aspect decisiv distinctiv, pentru o mașină care, chiar și în ultima sa versiune, se confirmă ca o icoană de necontestat.

Firul comun al MC20 Iris este curcubeul (irisul), un motiv ales personal de către client. Culoarea vie și futuristă AI Aqua Rainbow distinge exteriorul și este reprodusă pe Trident la vedere și în centrul jantelor.

În habitaclu, culoarea AI Aqua Rainbow pune în valoare cusăturile care servesc drept element remarcabil pe cotieră, pe tunelul central (ambele fiind în premieră din piele ICE) și pe volan. Semnele “+” și “-” de pe padele sunt, de asemenea, de aceeași culoare cu vizorul de pe marginea superioară a volanului, în loc să fie albe.

Pragul ușii este împodobit cu inscripția “MC20 Iris” tăiată cu laser. Culoarea AI Aqua Rainbow revine în cusături găsite în compartimentul motorului și a portbagajului.

Vezi și: (video) Unicul Maserati MC20 Cielo Opera d’Arte a fost vopsit timp de un an

Cmentariile sunt închise