Anunţul drumarilor: “Informaţi-vă despre situația rutieră a traseului pe care intenţionaţi să circulaţi”

Pe parcursul zilei, în vederea prelungirii pe întreg teritoriul republicii a Codului Galben de condiții meteo complicate până la jumătatea zilei de 9 februarie și formarea pe mai multe tronsoane a chiciurei și poleiului, pe drumurile publice naționale a continuat executarea lucrărilor de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului.

Astfel, unitățile teritoriale ale SA “Drumuri” au pus în funcțiune în procesul tehnologic 217 autospeciale și au antrenat 301 muncitori rutieri.

În prezent, circulația rutieră pe drumurile publice naționale este asigurată și se desfășoară în condiții de iarnă! Deszăpezirea și combaterea lunecușului pe traseele naționale mai continuă în regiunile unde este necesară intervenția drumarilor.

Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ. Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se informeze despre situația rutieră a traseului pe care urmează sau se planifică deplasarea, conformându-se prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la echiparea autovehiculului cu pneuri corespunzătoare sezonului de iarnă și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație curente.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de dificultate în trafic la numerele active în regim non-stop: 22-55-30, 74-89-61, 060 477 117 sau 112. De asemenea, la primele trei numere de contact se poate apela şi afla informaţii despre starea drumurilor!

Iată care era starea drumurilor din ţară în momentul când afară mai era lumină de zi, văzută prin intermediul camerelor ASD:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-atentie-risc-sporit-de-accidente-in-capitala-si-pe-traseele-nationale/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/