Bălţi: Un bărbat a ajuns la spital cu politraumatism după ce a fost lovit de tren pe calea ferată

Un pieton a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de tren pe trecerea de cale ferată. Accidentul s-a întâmplat astăzi în municipiul Bălți.

FOTO simbol: esp.md

Contactat de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al Inspectoratul de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, ne-a comunicat detalii despre cele întâmplate. Aflaţi că la ora 11:29, prin intermediul Serviciului național unic pentru apelurile de urgență 112, a parvenit un apel telefonic unde interlocutorul a comunicat despre producerea unui accident pe trecerea la nivel de linie de cale ferată de pe str. Testimiţeanu din municipiul Bălţi. Ca urmare o persoană a fost lovită de tren.

Imediat a fost organizată deplasarea la fața locului a grupului de urmărire penală în deplină componență din cadrul IP Bălți, unde a fost stabilit că, inclusiv în baza declarațiilor martorilor, în jurul orei 11:25, un bărbat născut în anul 1983 a parcurs neregulamentar la culoarea roșie a semaforului trecerea în cauză, localizată pe segmentul feroviar km 79, Pichetul 1 Gara feroviară Bălți-Oraș-Răuţel.

Pietonul mai şi vorbea la telefon în momentul când a încălcat intenţionat regulile de trecere, fiind lovit de trenul marfar nr. 4854 cu destinația Bălți- Fălești. Drept rezultat bărbatul s-a ales cu leziuni corporale sub formă de politraumatism, fiind internat în stare gravă în Secția terapie intensivă a spitalului municipal din Bălţi.

La moment se întreprind măsuri suplimentare întru stabilirea tuturor circumstanțelor incidentului.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-norvegia-momentul-impactului-unui-tren-cu-un-camion-blocat-pe-calea-ferata/

https://autoblog.md/video-romania-un-mecanic-s-a-oprit-la-o-trecere-cu-bariere-a-pus-trenul-pe-avarii-si-a-mers-sa-si-ia-o-cafea/

https://autoblog.md/video-doua-accidente-in-care-doua-tir-uri-sunt-lovite-de-doua-trenuri-pe-doua-treceri-toate-intr-un-stat-american/

Cmentariile sunt închise