(foto) Bugatti suspendă producţia de maşini hiper sport după ce a strâns împreună toate variaţiile lui Chiron

Bugatti suspendă producţia de automobile hiper sport la atelierul său din Molsheim începând de astăzi, 20 martie 2020, şi îl închide chiar. Diferitele reglementări necesare, puse în aplicare de guvernele europene pentru a combate pandemia de COVID-19 fac munca imposibilă, printre altele, pentru a menține lanțul de aprovizionare de producție și piese de schimb.

În plus, este aproape imposibil de livrat maşinile deja asamblate în atelier proprietarilor lor din cauza restricțiilor de călătorie. Bugatti susține reglementările care au fost implementate de guvernele europene, precum și recomandările experților în domeniul sănătății și vor intensifica măsurile luate deja.

“Astăzi am decis să suspendăm producția de maşini pentru a ne proteja personalul și pentru a împiedica răspândirea pandemiei de COVID-19 în platformele noastre. În această situație extremă, responsabilitatea noastră socială solicită să facem un pas atât de drastic. Pentru noi, sănătatea personalului nostru și a familiilor lor, a clienților noștri, a partenerilor de afaceri și a furnizorilor au prioritate

În următoarele zile și săptămâni vom continua să urmărim cu atenție situația din Franța, Germania și din întreaga lume pentru a putea reacționa rapid la orice schimbare. Imediat ce situația o va permite, toți angajații vor reveni la locurile de muncă obișnuite. Până atunci, sper ca toți membrii personalului și pasionații Bugatti să rămână sănătoși”, a declarat Stephan Winkelmann, președintele Bugatti.

În ultimele săptămâni au fost deja interzise călătoriile de afaceri. Prin extinderea muncii mobile, acolo unde este posibil, majoritatea angajaților au lucrat deja de acasă de câteva zile. Acum, angajații care lucrează direct la mașinile hiper sport franceze vor rămâne, deocamdată, acasă. Măsurile speciale de protecție se aplică suplimentar angajaților cu un risc special pentru sănătate, din cauza condițiilor preexistente legate de inimă, plămâni și un sistem imunitar slăbit.

Bugatti dorește să reamintească tuturor că ni se recomandă să respectăm recomandările emise de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și de guvernele locale respective pentru a stopa răspândirea virusului. Printre acestea se numără:

  • Spălați-vă bine pe mâini!
  • Respectaţi orientările privind tusea și strănutul!
  • Abțineţi-vă de la strângerea mâinilor!
  • Atingeți-vă fața cât mai puțin posibil!
  • Păstraţi distanța de persoanele care suferă în mod vizibil de boli respiratorii!
  • În general, staţi acasă ori de câte ori este posibil!

Chiar cu o zi înainte de acest anunţ, ieri, Bugatti a împărtășit cu fanii săi un moment extraordinar în epoca modernă a mărcii. La sediul său din Molsheim, producătorul francez de maşini hiper sport de lux şi-a prezentat întregul spectru actual de performanță pentru prima dată.

Pentru o întâlnire excepțională , mașinile hiper sport Chiron Pur Sport, Centodieci, Chiron Super Sport 300 +, La Voiture Noire, Divo și Chiron Sport au fost aranjate frumos în fața Château St. Jean din Molsheim şi momentul a fost imortalizat.

Bugatti a prezentat recent cel mai nou membru al familiei Chiron: Chiron Pur Sport. O mașină hiper sport fără compromisuri, pregătită pentru o mai mare agilitate și dinamică în viraje. Pur și extrem, Chiron Pur Sport costă 3 milioane de euro net și va fi construit în doar 60 de exemplare, manual.

Doar zece unități Centodieci vor fi construite de Bugatti. Mașina hiper sport amintește de legendara mașină super sport din anii ’90 – Bugatti EB 110. Reinterpretarea exclusivă oferă 1.600 CP și costă 8 milioane de euro net.

Cu Chiron Super Sport 300+, Bugatti a stabilit un nou record mondial de viteză în vara lui 2019. Bugatti a devenit primul producător auto care a spart bariera de viteză de 300 mph (490.484 km/h). Prin urmare, Bugatti a vândut deja toate cele 30 de exemplare ale Chiron Super Sport 300+ care vor exista, pentru un preț de 3.5 milioane de euro net pe unitate.

Pentru un pasionat de Bugatti s-a şi creat La Voiture Noire – mașina neagră. Acest Grand Tourisme Coupe cu confortul unei limuzine de lux și puterea unei mașini hiper sport invocă legendarul Bugatti Type 57 SC Atlantic. Cu un preţ de 11 milioane de euro înainte de impozitare, La Voiture Noire este cea mai scumpă mașină nouă din lume și un adevărat unicum în domeniul auto.

Mai ușor, mai agil și mai “pofticios” de a aborda curbe decât Chiron, în plus este și mai exclusivist: doar 40 de exemplare vor fi construite. Optimizat pentru accelerare laterală și forță de apăsare, costă 5 milioane de euro net. Motorul său reprezintă iconicul W16 de 8.0 litri cu 1.500 CP la activ.

Chiron Sport este mașina hiper sport supremă pentru fiecare zi. Acest coupe Bugatti oferă cele mai bune din două lumi: luxul și sportivitatea. În ciuda manevrabilității directe și a agilității impresionante, Chiron Sport nu se rezumă la partea de lux a caracterului său. Mașina hiper sport are un preţ de start de 2.65 milioane de euro.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Sfaturi utile! Cum să dezinfectăm corect mașina pe timp de COVID-19

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/