(foto) Maşina care marchează un milion de vehicule electrificate BMW, predată proprietarului cu bonusuri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu puțin timp înainte de sfârșitul anului, BMW Group a sărbătorit livrarea maşinii electrificate cu numărul de ordine 1.000.000! Pieter Nota, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG responsabil pentru clienți, mărci și vânzări, a predat vehiculul de referință – un BMW iX xDrive40 – proprietarul său la BMW Welt pe 6 decembrie. 

Compania a inclus şi câteva bonusuri speciale la livrare: clientul nu a primit doar cheile pentru noul său vehicul, ci și un BMW Wallbox cu serviciile de instalare incluse, care să permită încărcarea SUV-ului electric acasă în siguranţă şi într-un mod convenabil, precum și un credit pentru încărcarea publică la nivel european prin BMW Charging.

BMW Charging și MINI Charging oferă clienților acces la una dintre cele mai mari rețele de încărcare din Europa, formată din peste 250.000 de puncte de încărcare. 

„Livrarea unui milion de vehicule electrificate marchează o piatră de hotar în transformarea noastră – și avem deja o alta în vizor: ne propunem să depășim pragul de două milioane în doar doi ani! Datorită gamei noastre de produse în continuă creștere, ne stabilim obiective de vânzări ambițioase, în special pentru vehiculele complet electrice: în 2022, ne propunem să dublăm vânzările din acest an.

Până în 2025, BMW Group va livra clienților aproximativ două milioane de vehicule complet electrice. Ne așteptăm ca cel puțin unul din două vehicule BMW Group vândute să fie complet electric până în 2030.”

Pieter Nota

BMW Group a lansat pe piață la mijlocul lunii noiembrie două produse-cheie inovatoare – noile BMW iX și BMW i4. Ambele modele sunt foarte bine primite de clienții din întreaga lume – așa cum se reflectă în noile comenzi din întreaga lume.

Pe parcursul anului viitor, BMW Group își va extinde gama de produse electrificate pentru a include versiuni complet electrice ale BMW Seria 7 și BMW X1. BMW Seria 5 va fi adăugat portofoliului electric în 2023. Urmează succesorul lui MINI Countryman și noul Rolls-Royce Spectre, ambele complet electrice. 

Până în 2023, compania va avea deja cel puțin un model complet electric pe drumuri în aproximativ 90% din segmentele sale de piață actuale. Iar în următorii 10 ani, BMW Group intenționează să lanseze pe drumuri un total de aproximativ 10 milioane de vehicule complet electrice.

Neue Klasse, care este orientată fără compromisuri către trenurile de propulsie electrice, va aduce o contribuție semnificativă la volumul vânzărilor BMW Group de la jumătatea deceniului.

Gama de produse MINI va fi deja exclusiv electrică până la începutul anilor 2030, iar Rolls-Royce va fi o marcă complet electrică începând cu 2030. Toate viitoarele modele noi de la BMW Motorrad în domeniul mobilității urbane vor fi, de asemenea, complet electrice.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/