(foto) München 2021: Premieră – Noul smart Concept #1

smart revine în centrul atenţiei cu noul Concept #1. L-a prezentat la Salonul Auto Internaţional de la München şi reprezintă un crossover care va deschide o nouă gamă de modele în viitorul apropiat!

Amintim că acum doi ani producătorul de maşini compacte a intrat sub aripa unei întreprinderi comune create de Daimler AG şi holdingul Geely. Compania nou formată smart Automobile Co. a început deja să dezvolte o gamă complet nouă de automobile.

Caracteristici cheie:

  • Unul dintre principalii săi rivali este deja văzut noul MINI Countryman. Măsoară 4.290 x 1.910 x 1.698 x 2.750 mm. Jantele-i sunt de 21 de inci.
  • Modelul din imagini are un corp cu cinci uși, cu un acoperiș din sticlă, portiere fără rame la geamuri (cu mânere exterioare ascunse) şi un montat central lipsă. Tranziția fără sudură la parbriz și la suprafețele ferestrelor ușilor fără ramă face ca acoperișul să pară plutind deasupra corpului.
  • Designul maşinii este conceput de experții Daimler, proiectul fiind supravegheat de către designerul-şef Gorden Wagener. Se menţionează că acesta este apropiat de cel pe care-l vom vedea pe maşina de producţie.
  • De partea tehnică va răspunde Geely. Potrivit informațiilor preliminare, crossoverul se va baza pe platforma modulară electrică SEA (Sustainable Experience Architecture), dezvoltată de Geely și folosită până acum doar pe scumpul model Zeekr 001. Detalii despre trenul de rulare al conceptului sau modelului de serie nu au fost anunţate la moment.
  • Conceptul dispune de patru locuri individuale pentru pasageri, scaunele frontale fiind despărțite de un tunel central plutitor. În modelul de serie vor fi în total cinci locuri. Detalii sofisticate, cum ar fi lumina ambientală integrată în podeaua vehiculului sau gurile de aerisire extrem de elegante, subliniază atracția premium a noii generații de modele inteligente.
  • Interesant mai este de remarcat că singurul monitor de 12.8 inci de pe planşa de bord va rămâne pe modelul de serie. Pe el va rula un sistem multimedia modern, cu asistent vocal cu inteligență artificială şi tehnologia OTA.
  • Următoarea generație de modele smart va oferi cel mai înalt nivel de manipulare dinamică și siguranță pasivă. Mai mult, platforma va oferi multiple avantaje suplimentare precum: o durată lungă de viață a bateriei și funcții de încărcare rapidă, o gamă largă de actualizări over-the-air bazate pe cloud pentru software-ul vehiculului, caracteristici de infotainment de ultimă generație și sisteme extrem de inovatoare de asistență a șoferului.
  • O nouă aplicație inteligentă pentru smartphone-uri se va adăuga, de asemenea, la un nivel ridicat de confort al utilizatorului. Nu numai că va funcționa ca o cheie digitală, dar va permite, de asemenea, integrarea perfectă a diferitelor servicii și funcții conectate în ecosistemul digital al utilizatorului.
  • Sistemul audio premium marca Beats va asigură o acustică perfectă la bord.

Modelul gata de producție va fi arătat în 2022. Toate noile modele smart vor fi produse în China pentru piaţa globală, inclusiv pentru Europa.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/