(foto) Noul Land Rover Defender a fost văzut pentru prima dată la teste, într-o caroserie de serie

Producția iconicului Land Rover Defender a încetat după mai bine de șase decenii și deja peste câteva luni vom fi martorii lansării unei noi generaţii. Până se va întâmpla acest lucru, acum avem ocazia să vedem primele imagini cu noul său urmaş.

Un prototip de teste cu o caroserie de serie camuflată a fost surprins în premieră în preajma bazei Jaguar Land Rover din Gaydon, Marea Britanie.

După cum se poate vedea, noul Defender este încă în proces de dezvoltare şi deocamdată are un aspect ciudat. De asemenea, unii ar putea spune că nu mai are un look hardcore, unul de off-roader, ca al predecesorului său.

Totuşi, dacă e să deschidem cartea de istorie, am putea vedea o asemănare cu showcar-ul Defender Concept 100 (DC100) de acum șapte ani. Desigur, panourile falsificate ale caroseriei pot distorsiona forma reală a produsului final, dar așa cum este, ce părere aveți despre cum arată?

Potrivit informaţiilor pe care le-au aflat colegii de la Autocar de la şeful subdiviziunii marketing a companiei Jaguar Land Rover, Felix Bräutigam, automobil din imagini este unul din primele patru prototipuri care au o configuraţie finală a caroseriei şi a agregatelor! Respectiv şi ulterior, vor apărea mai multe maşini ce vor fi duse în diverse colţuri ale lumii pentru teste în diverse condiţii climaterice.

Din punct de vedere tehnic, noul Defender va fi unificat cu actualul Discovery. Chiar din imaginile spion se poate observa că pe puntea din spate va sta o suspensie independentă, astfel încât configuraţia veche a punţilor va intra în istorie.

Jurnaliştii britanici au mai aflat că acest prototip cu numele de cod L663 are sub capotă un motor turbo diesel cu un volum de 2.0 litri, după ce i-au introdus numărul de înmatriculare într-o bază de date. Se aşteaptă de asemenea versiuni ale modelului cu benzinare, unităţi hibride de propulsie sau chiar una electrică.

Vezi şi: Viitorul Land Rover Defender va avea și o versiune electrică

Lansarea oficială a noului Land Rover Defender ar trebui să aibă loc până în anul 2020 şi în curând am putea afla mai multe detalii oficiale. Compania ar pregăti o campanie de promovare majoră, cum a fost de exemplu în cazul noului Rolls-Royce Cullinan, asta pentru că pe caroseria Defender-ului de teste este indicat mesajul “cel mai bun 4×4 din toate timpurile”.

Vezi şi: (foto) Premieră: Cel mai puternic Land Rover Defender Works V8 va fi făcut în 150 de exemplare

GALERIE FOTO (sursă: carmagazine.co.uk)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/