(video) Porsche introduce a treia opţiune plug-in hybrid pentru noul Cayenne facelift

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Cayenne S E-Hybrid este a treia variantă plug-in hybrid promisă pentru noul Cayenne facelift, fiind poziționată între Cayenne E-Hybrid și Cayenne Turbo E-Hybrid. Aceasta este valabilă în combinaţie cu ambele tipuri de caroserie.

Caracteristici cheie:

  • La baza unităţii de propulsie se află un V6 turbo revizuit de 3.0 litri (353 CP) + un motor electric de 130 kW (176 CP). Împreună propun o putere maximă de sistem de 519 CP și un cuplu maxim de 750 Nm. Cu aceste forţe poate realiza 0-100 km/h în 4.7 secunde și atinge maximum 263 km/h.
  • O autonomie pur electrică (EAER City) de până la 90 de kilometri este asigurată de o baterie de 25.9 kWh. Noul încărcător AC de la bord o încarcă în mai puțin de două ore și jumătate de la o sursă de alimentare adecvată, cu o capacitate de încărcare de până la 11 kW.
  • Suspensia pneumatică adaptivă standard contribuie la combinația dintre performanță sporită și confort sporit de condus. Tehnologia sa inovatoare cu două camere și două supape permite un spectru deosebit de larg de viteze ale arcului, care variază de la un comportament dinamic, extrem de confortabil, la performanță ridicată.
  • Din punct de vedere vizual, are jante de 20 de inchi standard și este echipat cu un sistem de evacuare cu două țevi de evacuare duble din oțel inoxidabil periat. SUV-ul standard mai dispune de pachetul exterior Silver, iar cel Coupe de pachetul exterior Black. Farurile matrix LED vin standard, opţionale fiind cele HD matrix LED.
  • Lista dotărilor standard pentru interior numără: scaune reglabile în opt direcții, pachetul Sport Chrono care include un comutator de mod pe volan pentru selectarea programului de conducere, pedale din oțel inoxidabil, precum și pachetul interior Diamar vopsit în Silvershade.
    • De asemenea, șoferul beneficiază de funcții suplimentare în aplicația My Porsche, inclusiv de noi funcții în Apple CarPlay. Porsche este primul producător de automobile care permite accesul mai ușor la funcțiile auto direct din CarPlay.
    • Un plus de confort este oferit de noul ecran opțional pentru pasager, precum și de noua ofertă de sistem de filtrare a particulelor și substanțelor periculoase din aer.

Noile modele Cayenne S E-Hybrid pot fi comandate imediat, preţul de start (se poate modifica) în Moldova fiind de 112.300 de euro (116.200 euro pentru Coupe). Livrările vor începe din noiembrie.

Cmentariile sunt închise