(foto) Premieră: Ediţia limitată BMW M850i xDrive Coupe First Edition

BMW prezintă o ediţie specială a noului automobil sportiv de lux Seria 8, limitat la nivel mondial la doar 400 de unități. Toate aceste maşini se vor remarca la exterior şi interior cu o serie de caracteristici specifice şi soluţii stilistice oferite de BMW individual.

Vezi şi: (foto) Cum arată în nivel de echipare de bază şi cât costă noul BMW Seria 8 Coupe în Moldova

Noul BMW Seria 8 Coupe este capabil într-un mod unic să inspire cu ale sale caracteristici dinamice de conducere, în timp ce, în același timp, fascinează cu o serie de echipamente de lux și un design sportiv, elegant. În plus, exclusivitatea maximă este garantată și în ceea ce privește configurația individuală a noii mașini sport premium.

Noul BMW M850i xDrive Coupe First Edition va demonstra acest lucru. Acum, pentru prima dată, tehnologia unităţii de propulsie și a suspensiei modelului cu două portiere, elemente care au fost dezvoltate prin încorporarea know-how-ului din motorsport, poate fi acum combinată cu un echipament exclusiv de exterior și interior marca BMW individual.

Vezi şi: (video) Premieră la Pebble Beach: Noul BMW Z4 M40i First Edition

Vopseaua caroseriei, jantele din aliaj ușor și ornamentul interior îi vor reda modelului BMW M850i xDrive Coupe First Edition atât un caracter individual, cât și expresiv. Aspectul exterior fascinant este mai presus de toate datorită finisării speciale BMW individual, o culoare nouă numită Frozen Barcelona Blue metallic, aplicată pentru prima dată pe vreun automobil BMW.

Nuanţa exclusivă este combinată cu opţiunile din pachetul BMW Individual High Gloss Shadow Line. Pe lângă marginile de culoare neagră a geamurilor, neagră mai este grila radiatorului, prizele de aer din bara de protecţie frontală, prizele de aer laterale şi terminaţiile eşapamentului.

Accente întunecate se prezintă şi pe jantele din aliaj uşor M, de 20 de inci, cu design Y-spoke şi vopsite în culoarea Jet Black. Alte dotări opţionale disponibile includ, printre altele, un acoperiș M din fibră de carbon și un pachet exterior M carbon.

Vezi şi: (video) Primele 18 exemplare BMW i8 Roadster First Edition au fost înmânate membrilor BMW i8 Club

Aura exclusivă din interiorul lui BMW M850i xDrive Coupe First Edition este, de asemenea, îmbunătățită prin caracteristici specifice BMW Individual, o selecție fină de culori și materiale și, în special, echipamente de înaltă calitate. O caracteristică specială oferită pentru această ediţie limitată este o tapiţerie completă Merino, în combinaţia de culori Ivory White/Night Blue.

Printre altele se numără un volan M acoperit cu piele, precum și Alcantara care acoperă tavanul, ambele materiale fiind finisate în culoarea Night Blue.

De asemenea, în interiorul mașinii se mai găsesc inserții BMW Individual în piano black, iar una din acestea se găseşte pe consola centrală, în preajma levierului transmisiei automate, pe aceasta fiind realizată inscripția “First Edition 1/400”.

Sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround și aplicațiile din cristal pentru butonul Start/Stop, controller-ul iDrive, cel de reglare a volumului sunetului și levierul cutiei de viteze iluminat completează ambianța interioară luxoasă.

Personalitatea expresivă a lui BMW M850i xDrive Coupe First Edition este transmisă prin designul exterior și interior și merge mână în mână cu nişte caracteristici remarcabile de performanță. Modelul de ediţie specială este alimentat de un motor cu opt cilindri, pe benzină, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, care produce 530 de CP şi 750 Nm de cuplu.

Centrala V8 este combinată cu o transmisie sport Steptronic în opt trepte, care transferă puterea motorului fără efort către drum datorită tehnologiei inteligente BMW xDrive şi a unei suspensii care este reglată perfect pentru acest vehicul.

Noul BMW M850i xDrive Coupe First Edition va fi produs într-un număr limitat de doar 400 de maşini la uzina BMW Dingolfing între aprilie și iunie 2019.

Vezi şi: (video) Noul BMW Individual M850i xDrive Night Sky sau cum poate fi personalizat coupeul de top al mărcii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/