(foto) Rolls-Royce Dawn a primit un bodykit agresiv şi jante de 24 de inci de la Wald International

Decapotabila Rolls-Royce Dawn a ajuns în sfârşit şi în atelierul japonez de tuning Wald International. Mâinile de aur de acolo i-au făcut un bodykit cu forme agresive, dar care reuşeşte în acelaşi timp să păstreze acel spirit de eleganţă pe care o are maşina făcută în Marea Britanie.

FOTO: forgiato.com

Vezi şi: (foto) Wald International a pregătit nişte body kituri frumoase pentru BMW Seria 7 şi noul Lexus LS

În Europa și Orientul Mijlociu, programele de tuning pentru mașinile Rolls-Royce au fost întotdeauna restrânse, în mod tradițional acordându-se mai multă atenție interiorului.

În Japonia însă, proprietarii de maşini scumpe doresc şi mai mult să se evidențieze în trafic, astfel că cei de la Wald International le pot face o propunere apetisantă pentru deţinătorii modelului Dawn.

FOTO: forgiato.com

Noul kit aerodinamic a fost numit standard Black Bison şi include o bară de protecţie frontală nouă, cu un spoiler încorporat şi cu prize de aer sub formă de bumerang în care mai există LED-uri suplimentare. La acestea se adaugă aripi şi praguri mărite în dimensiuni, pentru a face vizual maşina mai lată şi mai scundă.

FOTO: forgiato.com

Bara de protecție posterioară este de asemenea una nouă şi include un difuzor mare şi alb, iar pe capacul portbagajului a fost instalat un spoiler modest, dar din fibră de carbon. În afară de acesta din urmă, toate detaliile bodykit-ului sunt vopsite în culoare exactă pe care Rolls-Royce a folosit-o în uzină pentru caroserie.

Exemplarul în cauză a fost făcut la comanda unui client. Acesta a preferat o suspensie modificată şi nişte jante imense Forgiato Troppo-ECL de 24 inci care au o culoare mată-argintie şi inserţii de culoare roşie.

Vezi şi: (video) Noul Spofec Rolls-Royce Dawn Overdose va sta în garajele a doar opt oameni de pe planetă

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise