(foto) Un nou concept Renault a fost surprins pe străzile din Barcelona

Se pare că Renault dorește să facă mult zgomot la apropiatul Salon Auto de la Geneva. Colegii de la Autoweek au primit de la un cititor câteva fotografii cu un crossover futurist realizat în Franța, care va fi în curând arătat publicului.

Maşina a fost surprinsă din nou în Barcelona, Spania, oraşul în care a fost văzut anterior şi conceptul EZ-GO.

FOTO: autoweek.nl

Din punct de vedere al designului exterior, mașina fare un fel de simbioză dintre formele unui Mitsubishi Outlander conceptual și a noului Range Rover Velar. Această mașină va fi prezentată deocamdată în calitate de concept, dar este probabil ca următoarea generație Renault Koleos sau un nou model de crossover al mărcii să obțină un aspect similar.

Nu este exclus că la bază are aceeași arhitectură electrică pe care am văzut-o pe noul concept Nissan Ariya.

Mai este de remarcat faptul că mașina nu are terminaţii de eşapament, fiind un indiciu clar că este un electromobil, mai ales că francezii până de curând nu s-au grăbit să dezvolte segmentul de SUV-uri electrice. Deși, nu cu mult timp în urmă, compania a introdus un crossover electric compact ultra-bugetar numit City K-ZE, pentru care se prognozează o popularitate foarte mare nu numai în China, ci și în Europa.

Premiera conceptului necunoscut Renault va avea loc probabil la Salonul Auto de la Geneva, în primele zile ale lunii martie. Aşteptăm să aflăm mai multe detalii despre el, poate chiar mai devreme.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Premieră mondială: Renault Kangoo Z.E. Concept este dovada pregătirii noii generaţii a modelului

PARIS 2018: Trioul de concepte Renault EZ şi noul Kadjar facelift – Reportaj Video AutoBlog.MD

(video) Cu noul EZ-FLEX, Renault lansează un experiment amplu în Europa pe o durată de aproape doi ani

Cmentariile sunt închise