(foto) Volga 2020 Concept sau maşina care nu va fi produsă niciodată de GAZ

Un grafician originar din oraşul rusesc Kazan, înregistrat pe platforma Behance sub numele de Alexander Shtorm, a arătat public cum vede el un viitor automobil din familia Volga, creată de GAZ.

Proiectul Volga Concept 2020 a fost realizat în cele mai bune tradiții ale industriei auto sovietice 🙂 Un sedan mare, care seamănă cu mai multe mașini ale diferitor mărci străine, iar stilistica acestuia nu este una dintre cele mai proaspete.

Vezi şi: (galerie foto) Fiecare şi-ar dori un BMW M2 CSL. Vezi cum şi l-a imaginat un designer

De exemplu, dintr-un anumit unghi poate fi văzut un Infiniti Q70. De fapt, nici nu este de mirare că producătorii auto din Federaţia Rusă încearcă să copie automobile din occident sau de peste ocean, însă când se apucă să facă una ca asta, nu au succes. Aşa s-a întâmplat şi în anul 2010, atunci când s-a renunţat la producţia modelului Volga Siber, o copie a lui Chrysler Sebring, care timp de doi ani nu s-a vândut în nici 10.000 de exemplare.

Vezi şi: (video) Tuning de care nu ai mai văzut! Iată cum şi-a modificat un rus maşinile şi chiar cea de serviciu

Vezi şi: (foto) Iată cum vede un designer, un viitor coupe sport cu autopilot, făcut de Porsche

Apropo, ştiaţi că grupul GAZ intenționează să facă un restart al brandului Volga? Însă, dacă se va întâmpla o astfel de mişcare în industria auto rusească, în loc de autoturisme Volga vor fi construite maşini comerciale, asemănătoare la capitolul dimensiuni cu Volkswagen Caddy sau Ford Transit Connect.

Respectiv, proiectul acestui grafician va rămâne definitiv doar pe hârtii digitale.

Vezi şi: (foto) Dacă Dacia ar construi un hatchback sport acesta ar trebui să arate astfel

Vezi şi: (video) Tuning de 3 milioane de ruble. Ce ascunde dedesubt și la interior acest GAZ-21 Volga

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/